MENÜ

Süper Lig'den uçuruma! Amatörden zirveye

2 sezon önceye kadar Süper Lig’deydi, hocası dünyaca ünlü Hector Cuper’di. Karadeniz ekibi, adım adım uçuruma giderken 3 sene önce amatörde oynayan Ümraniye mütevazı kadrosuyla, PTT 1. Lig’e koşuyor. Lider İstanbul ekibi, Ordu’yu 2-1 yenerek 66 puana ulaştı.

Süper Lig'den uçuruma! Amatörden zirveye

Süper Lig ve PTT 1. Lig’e ara verildi, gözler alt liglere çevrildi. 2. Lig Beyaz Grup’ta dün hem zirveyi hem de ateş hattını çok yakından ilgilendiren bir karşılaşma oynandı.

Daha iki sezon öncesine kadar dünyaca ünlü teknik adam Hector Cuper’in hocalığını yaptığı; Stancu, Culio, Umbides, David Barral gibi yıldızlarla devlere kök söktüren Karadeniz ekibi, yönetimsel hatalara kurban giderek adeta uçuruma sürükleniyor.

Sahasında lider Ümraniyespor’u konuk eden Mor-Beyazlılar, 11. dakikada öne geçtiği karşılaşmada 59 ve 87’de gelen gollere engel olamadı ve 17 puanda kaldı. Kurtuluş için en yakın rakibiyle arasında 9 puan fark oluşan Karadeniz ekibinin 3. Lig’e düşmesine artık kesin gözle bakılıyor.

TAŞYÜREK İLE...

3 sezon öncesine kadar mütevazı bir amatör lig takımı olan Ümraniyespor ise koşar adım PTT 1. Lig’e geliyor. Tecrübeli hoca Ahmet Taşyürek yönetiminde üst üste 4 maçını kazanarak puanını 66’ya yükselten İstanbul ekibi, bitime 5 hafta kala zirvenin en güçlü adayı. Maçtaki golleri Orduspor adına Mehmet Batuhan atarken Ümraniye’ye zaferi getiren sayılar Bulut ve Artun’dan geldi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ