MENÜ

Gökhan Töre'ye 2 dev talip!

Fikret Orman, Töre’nin satılacağı iddiaları üzerine, “Yemin ederim bir anlaşma yok” dese de iki İngiliz kulübü yıldız isim için temasta. Gökhan da sezon sonu takımdan ayrılıp, rotayı büyük ihtimalle Avrupa’ya çevirecek.

Gökhan Töre'ye 2 dev talip!

Beşiktaş'ta yeni stadın açılış heyecanı yaşanırken, bir taraftan da Gökhan Töre’nin takımdan ayrılacağı iddiaları yeni tartışmaları beraberinde getirdi...Milli yıldızın bilek damarından ameliyat olması ve ardından sosyal medyada paylaştığı fotoğraf bu tartışmaların fitilini ateşledi.Özellikle Başkan Fikret Orman bu duruma tepki gösterirken, “O fotoğraftan hoşlanmadım. Cezası neyse kesilir” demişti.

SON KARARI YÖNETiM VERECEK

Başkan Fikret Orman, Gökhan Töre’nin satılacağı yönündeki haberler için de şu açıklamayı yapmıştı.

- Yemin ederim yapılmış bir anlaşma yoktur. Gökhan Töre’nin satılacağına yönetim kurulu karar verir. Beşiktaş Gökhan Töre’den alacaklıdır. Onun şu anda Beşiktaş’a şampiyonluk yolunda destek vermesi gerekir.

Bilic, FANATİK'e konuştu: Gökhan Töre'yi isterim

Evet Başkan Fikret Orman net bir ifadeyle Gökhan Töre için bir anlaşmanın olmadığını söylüyor. Ancak, milli yıldız için iki İngiliz kulübü ciddi şekilde temasta.
Bunların en başında West Ham United geliyor.

KESENİN AĞZINI AÇACAKLAR

Takımın başında Beşiktaş’ın eski hocası Bilic var. Töre’yi ısrarla istiyor. Ada basınında da son haftalarda adı sıkça gündeme gelen Gökhan Töre için West Ham’ın yüklü bir bonservis bedeliyle Beşiktaş’la sezon sonunda masaya oturacağı konuşuluyor. Bilic’in kulübü, ara transferde Töre için yaptığı hamlede sonuç alamamıştı. Gökhan Töre’yi ciddi şekilde isteyen bir diğer Premier Lig ekibi de Tottenham... İngilizler sezon sonu İstanbul’u mesken tutacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ