MENÜ

M'boussy için kulüpler sırada!

Gakgoşlar'ın genç forveti Silvère Ganvoula M'boussy'ye Belçika Ligi ekiplerinden Mechelen takımı kancayı taktı. 19 yaşındaki futbolcu, Mechelen'in dışında önemli kulüplerin de listesinde yer alıyor!

M'boussy için kulüpler sırada!

PTT 1. Lig'de zirveyi kovalayan Elazığspor'a talih kuşu kondu! Gakgoş'un eski teknik direktörü Bayram Bektaş'ın şans tanımadığı Silvère Ganvoula M'boussy'yi renklerine katmak isteyen kulüpler, Elazığspor'un kapısını çalmak için sıraya girdi.

19 yaşındaki futbolcu, Belçika Ligi'nin önemli takımlarından Mechelen Kulübü yetkilileri tarafından izlendi ve tam not aldı. Özellikle Mechelen Teknik Direktörü Aleksandar Jankovic'in forvet hattındaki sıkıntıyı çözmek için bu futbolcuyu kadrosunda görmek istediği belirtildi. Ayrıca M'bossy için Belçika temsilcisinin, 700 bin Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

11 maçta 4 gol
Mechelen dışında birçok önemli kulüp daha genç oyuncu için devrede... M'boussy'yi isteyenler arasında Süper Lig'de mücadele eden kulüplerin de olduğu ve sezon sonunda resmi tekliflerin yapılacağı gelen haberler arasında. Ligde 11 maçta 4 gol, 1 de asist yapan Kongolu futbolcu, PTT 1. Lig'in önemli isimleri arasına şimdiden girdi.

Okan Çellik

Haberin Devamı
YORUM YAZ