MENÜ

Samsung'dan yalanlama geldi!

Samsung, uzun zamandır hakkında dolaşan iddiaya net bir dille "hayır" dedi!

Samsung'dan yalanlama geldi!

Samsung, Jay-Z'nin sahibi olduğu müzik yayın hizmeti Tidal'ı satın almayı planladığına yönelik aylardır duyulan söylentiler hakkındaki sessizliğini en sonunda bozmaya karar verdi. Ancak yapılan açıklama, beklenenden biraz daha farklı oldu. Firma, Tidal'ı almak için niyetinin bulunmadığını açıkça ilan etti. Bir firma sözcüsünün Variety'ye yaptığı açıklamaya göre "Samsung'un Tidal'ı satın alacağı söylentisi doğru değil."

Haberin Devamı

Yakın zamandaki bir söylenti, Samsung'un müzik yayını firması ile tekrar görüşmelere başladığını ve olası bir satın alım için anlaşmaya varmaya çalıştığını söylemekteydi. Başka bir deyiş ile bu açıklamanın arkasında iki ihtimal bulunuyor: Samsung, Tidal ile görüşmüş ancak olumlu bir sonuca ulaşamamış olabilir ve firmanın artık Tidal'ı satın almak için hiçbir isteği bulunmayabilir. Ya da bu görüşmeler hiç başlatılmamış ve firmanın bu isteği hiç bulunmuyor da olabilir.

Buradaki önemli soru ise firmanın Spotify ve Apple Music gibi popüler müzik yayını hizmetleri karşısında ne yapmayı planladığı. Milk Music'in bu konuda başarılı olduğu söylenemez ki Samsung'un Tidal'ı satın almayı istediğine yönelik söylentilerin ortaya çıkma sebebi de buydu.

Resimlerle: Samsung'un cesur telefon tasarımları!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ