MENÜ

Instagram nihayet...

Instagram, büyük bir grup kullanıcının uzun zamandır kurduğu hayali nihayet gerçek yapıyor!

Instagram nihayet...

Instagram BETA uygulaması, Windows Phone platformu için bundan yaklaşık iki yıl önce Nokia Lumia 1520 ve Vine, Temple Run 2, Asphalt 8 gibi uygulamalarla birlikte duyurulmuştu. İlk tasarımı 2013'te yapılan söz konusu uygulamanın aradan geçen uzun zamanın ardından ilk güncellemesi nihayet geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Güncellemenin uygulamadaki bazı sorunları düzelttiği belirtiliyor.

Haberin Devamı

Şimdiye dek birçok kullanıcının da 6Tag gibi daha etkili Instagram istemcilerine yönelmiş olduğu bir gerçek. Instagram BETA'nın Cortana'dan bile daha uzun süre beta olarak kaldığını düşünürsek bu da beklenilebilir bir sonuç.

Diğer yandan konuyla ilgili İtalyan web sitesi WindowsBlogItalia'da yayınlanan bir haberde Instagram için bir Evrensel Windows uygulamasının yolda olduğu ve tamamlanmaya çok yaklaşıldığı belirtiliyor.

Haberde ayrıca uygulamanın Objective-C kodunu Universal Windows Platform'a (UWP) getirmede yararlanılan Project Islandwood köprüsünü kullanan bir iOS girişi olduğu da söyleniyor. Uygulama halihazırda kapalı bir beta, fakat Windows cihazlar için nihayet resmi bir Instagram istemcisine büyük bir güncelleme geldiğini görmek güzel...

Resimlerle: Instagram'da iPhone 5S harikaları!



Daha fazlası için www.chip.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.
YORUM YAZ