MENÜ

Roy Hodgson: Türkiye heyecan verici!

FANATiK, 22 Mayıs'ta karşılaşacağımız İngiltere'nin patronu ile görüştü... Roy Hodgson, Türk Milli Takımı'nın EURO 2016'ya renk katacağını dile getirirken “Sürekli hücumu düşünmeniz rakipleri tedirgin ediyor. Turnuva öncesi Manchester'da keyifli bir karşılaşma olmasını diliyorum” diye konuştu.

Roy Hodgson: Türkiye heyecan verici!

Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 öncesi karşı karşıya geleceğimiz İngiltere Milli Takımı’nın teknik patronu Roy Hodgson, FANATİK’e çok özel açıklamalarda bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Ay-Yıldızlı ekibin Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne renk katacağını söylerken “Türkiye her katıldığı şampiyonada başarılı oluyor. Pozitif futbol anlayışıyla da rakiplerini zorluyor. 2008’deki performansları gerçekten takdir edilmeli. Türk taraftarların futbola olan tutkusu şampiyonaya ayrı bir hava katacaktır” ifadesini kullandı.

‘Sıkı bir maç olacak’

Manchester’daki hazırlık maçına da değinen tecrübeli antrenör, “22 Mayıs’taki müsabaka büyük bir ihtimalle finaller öncesi son hazırlık karşılaşmamız olacak. Daha önce de söylediğim gibi Türkiye her zaman her rakip için heyecan verici bir takım. Bu nedenle sıkı bir maç olacağını düşünüyorum. Meslektaşım Fatih Terim’le taraftarlara iyi bir kapışma izletebilirsek futbol kazanır. Önemli olan o zamana kadar her iki takımın da hazır duruma gelmesi” diye konuştu.

Biliç’in karnesi: Pekiyi!

Hodgson’a, İngiltere Premier Lig’de harikalar yaratan West Ham’lı Slaven Bilic’i sorduğumuzda ise şu yanıtı verdi; Slaven Bilic ilk deneyiminde harikalar yaratıyor. Bana göre karnesi pekiyi! West Ham tarihinin en başarılı dönemini yaşıyor. Futbol anlayışı da mükemmel. Stada gelen herkes maçları keyifle izliyor. Ben Bilic’in bundan sonra daha büyük başarılara imza atacağını düşünüyorum...

Galibiyet yok, golümüz yok...

Bilindiği gibi A Milli Takımımız tarihinde İngiltere’yle 10 kez karşı karşıya geldi. Tamamı resmi olan bu müsabakaların ikisi beraberlikle sonuçlanırken 8 karşılaşma İngiltere’nin galibiyetiyle sonuçlandı. İngiltere’ye henüz gol atamadık... 22 Mayıs’ta oynanacak karşılaşmayla A Milli Takım tarihinde İngiltere’yle ilk kez özel bir maçta karşı karşıya gelmiş olacak.

Mehmet Demircan

Haberin Devamı
YORUM YAZ