MENÜ

Okçulukta gümüş isabet!

Genç Milli Takımımız, Dünya ikincisi oldu. Ankara'da düzenlenen Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda Mete Gazoz, Onur Tezel ve Oğuzhan Küçük'ten oluşan olimpik yay ekibimiz gümüş madalya kazandı.

Okçulukta gümüş isabet!

Ankara’nın ev sahipliği yaptığı ve 34 ülkeden 268 sporcunun katıldığı Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda Türkiye ilk madalyasını aldı. Mete Gazoz, Onur Tezel ve Oğuzhan Küçük’ten oluşan Olimpik Yay Genç Erkek Milli Takımı, Dünya ikincisi oldu. Finalde İtalya’yla karşılaşan ekibimiz, rakibine 6-0’lık skorla yenilerek ikincilik kürsüsüne çıktı. Bu dalda üçüncülüğü ise Rusya aldı.

Son gün 3 madalya şansı!

Türkiye’nin madalya şansı bugün de devam edecek. Dünya Şampiyonası’nın son gününde, Gizem Elmaağaçlı, Evrim Sağlam ve Nevin Akdağ’dan oluşan Makaralı Yay Genç Milli Takımımız saat 09.30’da Rusya’yla altın madalya mücadelesi verecek. Bireysel yarışlarda ise Makaralı genç bayanlarda Evrim Sağlam, ABD’li rakibiyle bronz madalya için makaralı genç erkeklerde de Gürkan Dernekli Rus sporcuyla yine 3.’lük kürsüsü için kapışacak. Mücadeleler NTVSpor’dan naklen yayınlanacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ