MENÜ

Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da Tolunay Kafkas'ın görevine son verildi.

Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı

Kayserispor'da yönetime istifasını sunan teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar ayrıldı.

Bugün saat 11.00'deki idmana çıkarak, takımını Gençlerbirliği maçına hazırlayan Tolunay Kafkas, öğleden sonra kulüp başkanı Recep Mamur'a istifasını sundu. "Kayserispor'a bu aşamadan sonra yararlı
olacağımı düşünmüyorum" diyen Kafkas, Başkan Mamur ve yöneticilerin ısrarına karşın, istifasında kararlı olduğunu söyledi. Kafkas'ın mukavelesi karşılıklı olarak feshedildi.

Kayserispor'un dün antrenmanında Zeki Yavru ile Oğulcan arasındaki sertliğe tepki gösteren Kafkas ile sarı kırmızılı oyuncular arasında gerginlik yaşanmıştı. Kulüp basın sözcüsü ve futbol şube sorumlusu Ahmet Yıldız, "Tolunay Kafkas ile ne yazık ki yollarımız ayrıldı. Kayserispor'a zarar vermeme adına görevi bıraktığını söyledi. Israrlarımızı geri çevirdi. O aşamadan sonra dostça karşılıklı el sıkışarak mukavelesini feshettik. Dün yapılan antrenmandaki gerginlik her takımda yaşanan sıradan bir tartışmaydı" diye konuştu.

7 Temmuz'dan bu yana Kayserispor'un başında bulunan Kafkas, Kayserispor'un başında 23 maça çıktı 5 galibiyet, 8 beraberlik 10 mağlubiyet elde ederken 19 gol atarken 24 gol yedi. Kayserispor, ligde 5 Mart Cumartesi günü sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ