MENÜ

Galatasaray Odeabank - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Kupası'nda iki Türk takımı için, 'ya tamam ya devam' maçı oynanacak. İzmir'deki maçı 67-64 kazanan Kaf Kaf skor avantajını koruyup turu geçmeye çalışacak, Aslan ise 4 sayılık farklı galibiyet için mücadele edecek.

Galatasaray Odeabank - Pınar Karşıyaka maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa Kupası son 16 Turu’nda birbiriyle eşleyen Galatasaray ile Pınar Karşıyaka rövanş için bir kez daha karşı karşıya gelecek. İzmir’de geçen hafta oynanan maçı 67-64 kazanan Kaf Kaf, her türlü galibiyet ve 3 sayının altında farkla yenilgilerde çeyrek finalist olacak. Sarı-Kırmızılılar ise, 4 sayılık farklı galibiyette çeyrek final biletini kapacak.

Eşitlikte uzatma oynanacak


Eşitlik; yani Aslan’ın 3 sayılık farkla maçı kazanması durumunda, mücadelede uzatma periyodu oynanacak. Pınar Karşıyaka’da sakatlığı bulunan Jones, Kerem ve Josh Carter’ın forma giymesi bekleniyor. Jones takımla antrenmanlara başlarken Kerem ve Carter’ın mücadeleye yetişeceği açıklandı. Tedavisi için ABD’ye giden Palacios ve Eurocup kadrosunda yer almayan Samet ise oynayamayacak. Ev sahibi Galatasaray’da ise herhangi bir eksik bulunmuyor.

GALATASARAY: Schilb, McCollum, Micov, Şafak, Ege, Lasme, Dusan, Sinan, Green, Jerrels, Göksenin, Davis

KARŞIYAKA: Wright, Iverson, Muhammed, Egemen, Can, İnanç, Jones, Kerem, Gabriel, Carter, Soner, Kenan

SAAT: 20.00
SALON: Abdi İpekçi
YAYIN: TRT Spor

Haberin Devamı
YORUM YAZ