MENÜ

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı 2015-2016 sezonunun en önemli mücadelesi. Derbi Spor Toto Süper Lig'in zirvesini yeniden şeklillendirecek. Fenerbahçe Beşiktaş'ı yenerse yeniden lider olarak. Diğer sonuçlar 1 maçı eksik Kartal'a yarayacak. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman ve saat kaçta? Derbi canlı izle, derbi canlı anlatım seçenekleri... Derbiyi internet üzerinden de canlı olarak izlemek mümkün.

Fenerbahçe Beşiktaş derbi maçı saat kaçta hangi kanalda? Fenerbahçe Beşiktaş canlı izle

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi Süper Lig'in zirvesini ilgilendiren en önemli mücadele. Fenerbahçe Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde, Kara Kartal'ın 1 maçı eksik. Peki sezonun en önemli randevusu olan Ülker Stadyumu Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ndeki Fenerbahçe Beşiktaş maçının canlı yayın detayları nasıl?

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta, sorusunun cevabı tüm futbolseverler tarafından merak ediliyor.

(ÖZET) Fenerbahçe Beşiktaş maç sonucu: 0-0

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ CANLI İZLE

Derbinin canlı izle / canlı anlatım seçenekleri de mevcut. Yayıncı kuruluşta, derbiyi naklen izleyebilmek için alternatif seçenekler mevcut.

Fenerbahçe-Beşiktaş maçı 29 Şubat Pazartesi 2016 saat 20.00'de naklen Lig TV'den yayınlanacak.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ CANLI ANLATIM

FENERBAHÇE'NİN 11'İ BELLİ OLDU

Fenerbahçe'nin 11'i: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer, Caner Erkin, Mehmet Topal, Josef de Souza, Diego Ribas, Volkan Şen, Alper Potuk, Robin Van Persie

Yedekler: Fabiano, Hasan Ali, Şener, Kadlec, Ozan Tufan, Nani, Fernandao


BEŞİKTAŞ'IN 11'İ BELLİ OLDU

Beşiktaş'ın 11'i: Tolga Zengin, Andreas Beck, Alexis Delgado, Marcelo, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Jose Sosa, Olcay Şahan, Ricardo Quaresma, Mario Gomez.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisi internetten canlı yayında

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'ın yöneceği müthiş 90 dakika internet üzerinden digiturkplay.com'da üyeliği bulunan futbolseverler tarafından da naklen izlenebilecek.

Fenerbahçe'de Diego, Beşiktaş'ta Gökhan Töre

Sezonun en önemli maçında iki tarafta da çok önemli eksik bulunmuyor. Ceza sınırında bulunan iki takım futbolcuları geçen haftayı hasarsız geçerek, derbi maçta oynama şansı yakaladılar. Ancak iki tarafta da soru işaetleri var.

Fenerbahçe cephesinde devam eden kırmızı kart cezası nedeniyle hafta içindeki Lokomotiv Moskova maçında oynamayan Diego Ribas'ın derbide 11'de olup olmayacağı merak ediliyor.

Beşiktaş kanadında ise durumu belirsiz olan isim Gökhan Töre.. Sakatlığı nedeniyle hafta içerisinde Siyah-Beyazlı takımın idmanlarında yer alamayan Gökhan Töre'nin maç kadrosunda yer alması, ancak zorlu randevuya kulübede başlaması yüksek bir olasılık.


Vitor Pereira ve Şenol Güneş

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın büyük bir sürpriz yapmaması bekleniyor. Portekizli teknik adamın hücum hattında Robin van Persie'yi 11'de oyuna sürüp, Fernandao'yu yedek soyundurması bekleniyor.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in de mevcut düzeni bozma ihtimali hayli düşük. Kartal'ın hocasının başta kaleci Tolga olmak üzere savunma, orta saha ve hücum hattında yapacağı tercihlerde futbolseverleri şaşırtmamasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk derbi Beşiktaş'ın: 3-2

2016-2017 sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbi maçı ev sahibi konumundaki Beşiktaş 3-2'lik skorla kazanmıştı.

Siyah-Beyazlı ekibin 2 golünü Alman golcüsü Mario Gomez atarken, diğer sayı Kjaer'in kendi kalesine yaptığı ters vuruşla gelmişti.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinde konuk takımın sayılarını ise Van Persie, Dusko Tosiç (kendi kalesine) atmıştı.

Luis Nani ve Ricardo Quaresma

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi, iki takımın Portekizli yıldızları Luis Nani ile Ricardo Quaresma'nın da rekabetine sahne olacak.

Fenerbahçe'nin sezon öncesi Luis Nani'yi kadrosuna katması, uzun süre spor gündeminin ilk sırasında yer almıştı.

Bu transferden bir süre sonra Ricardo Quaresma'nın, Beşiktaş'la ikinci kez anlaşmaya varması, iki futbolcu arasındaki rekabeti Türkiye'ye taşıdı.Her ikisi de kanat oyuncusu olan ve aynı bölgelerde görev yapan futbolculardan Nani, sarı-lacivertli formayla bu sezon 33 resmi maça çıkarken, 8 gol attı. Quaresma ise siyah-beyazlı formayla 27 müsabakada 4 gol kaydetti.

Nani, Süper Lig'de de daha skorer

Luis Nani, Süper Lig'de de Ricardo Quaresma'dan daha skorer bir oyun ortaya koydu.Sarı-lacivertli futbolcu, ligde şu ana kadar forma giydiği 19 karşılaşmada 6 kez fileleri havalandırırken, siyah-beyazlı oyuncu ise 17 mücadelede 3 kez gol sevinci yaşadı.

Nani, Antalyaspor'a 2, Bursaspor, Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor ve Medipol Başakşehir'e birer gol atarken, Fenerbahçe'nin bu maçların hepsinden 3 puanla ayrılması dikkati çekti.

Beşiktaş ise bu sezon Trabzonspor, Çaykur Rizespor ve Antalyaspor filelerini birer kez havalandıran Quaresma'nın gol attığı müsabakalarda 6 puan topladı. Ligde uzun süredir gol atamayan iki futbolcudan Nani 5, Quaresma ise 10 karşılaşmadır fileleri sarsamıyor.

Nani, Türkiye'deki ilk 2 derbisini boş geçti

Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Nani, Süper Lig'deki ilk 2 derbisinde skora katkı yapmayı başaramadı.Ligdeki ilk derbisine 6. haftada Beşiktaş'la Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan maçta çıkan 29 yaşındaki futbolcu, 90 dakika sahada kaldı, ancak takımının 3-2 kaybettiği mücadelede skora etki edemedi.Galatasaray'la 9. haftada Kadıköy'de yapılan derbide de 90 dakika oynayan Nani, takımının rakibiyle 1-1 berabere kaldığı müsabakada yine galibiyet ve gol sevinci yaşayamadı.Son haftalarda ortaya koyduğu performansla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Nani, Beşiktaş'la oynanacak maçta hem skora katkı yaparak eleştirilere cevap vermek hem de Türkiye'deki ilk derbi galibiyeti sevincini yaşamak istiyor.

Cüneyt Çakır'la kart alarmı

Lider Beşiktaş ile en yakın takipçisi Fenerbahçe’yi karşı karşıya getirecek derbide FIFA kokartlı Cüneyt Çakır düdük çalacak. Hafta içinde Şampiyonlar Ligi’nde Barcelona’nın 2-0 kazandığı Arsenal mücadelesinde görev yapan ve başarılı yönetimiyle dikkat çeken Çakır, bu sefer ligde zirvenin gidişatını belirleyecek karşılaşmada düdük çalacak.

Daha önce Bu 2 takımın oynadığı 3 maçı yöneten Çakır, bu mücadalelerde 20 sarı, 3 kırmızı kart göstermiş, 2 kez de penaltı noktasını göstermişti.

Fernandao Beşiktaş'a gol atamadı

Fenerbahçe’nin yaz transfer döneminde Atletico Paranaense’dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Fernandao, Süper Lig’de 4 büyüklerden sadece Beşiktaş’a karşı gol atamadı.

Brezilyalı santrfor, hafta başında oynanacak olan Beşiktaş karşısında gol orucunu bozmak istiyor. Brezilyalı futbolcu Bursaspor forması ile çıktığı 2 sezonda 67 maçta 38 gol attı. Sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan Fernandao, sarı-lacivertli forma ile 38 maçta 19 gol attı.

Fenerbahçe'de son dakika

Fenerbahçe, tur sonrası hızla derbiye döndü. Kritik maç için Pereira, 3 bölgede kararsızlık yaşıyor: sağ bek, sol bek, forvet. Şu an için Gökhan Gönül, Caner ve Van Persie, formaya daha yakın isimler.

Lokomotiv maçı ardından teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Başkan Aziz Yıldırım, dev karşılaşma için mesaj vermeyi de ihmal etmedi: Beşiktaş’ı yenip Türkiye’nin en iyisi olduklarını kanıtlayacaklarına inanıyorum.

Pazartesi günü Kadıköy’de muhteşem bir atmosfer bekleniyor. Biletler bugünden itibaren genel satışa çıkacak. Kombine sahiplerinin de stada dönmesiyle derbide sezon rekoru kırılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş'ta son dakika

İlk yarıdaki 2 derbiyi de kazanan Beşiktaş, Kadıköy’e, 1 maç eksiğine rağmen 1 puan farkla gidecek olmanın moralini taşıyor. Kartal’ın patronu Şenol Güneş, rakibi analiz ediyor, derbinin stratejisini belirliyor.

Siyah-Beyazlılar’ın en formda oyuncusu Gomez derbiyi iple çeken isimlerin başında geliyor. 2 derbide 3 golü bulunan ve krallık yarışında zirvede yer alan Alman yıldız, şampiyonluk yolundaki kader maçına da damga vurmakta kararlı.

Güneş ve takıma bir iyi haber de sağlık ekibinden geldi. Gökhan Töre’nin ardından, sezonun flaş ismi İsmail Köybaşı’nın da düzeldiği belirtildi. Büyük bir aksilik olmazsa Kara Kartal, Fenerbahçe’ye karşı tam kadro sahaya çıkacak.

FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLER ŞAŞIRDI

Beşiktaş'la oynanacak olan kritik maç öncesinde Fenerbahçe antrenmanlarını tamamladı. Yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde futbolculara moral verdi. Ancak Fenerbahçeli futbolcuların halleri yönetimi şaşırdı. Liderlik anlamında zorlu bir maça çıkacak olan Sarı Lacivertli futbolcuların rahat tavırları, Fenerbahçeli yöneticilerin dikkatlerinden kaçmadı. Rahat tavırların olumlu bir hava yarattığı ve derbide futbolcuların rahat olacağı düşüncesi yöneticileri sevindirdi.



QUARESMA'YA UYARI


Spor Toto Süper Lig'in 23. haftası dev derbiye sahne olacak. Ligin lider Beşiktaş, ikinci sırada yer alan Fenerbahçe'ye konuk olacak.

Siyah Beyazlılar'da teknik direktör Şenol Güneş ve teknik heyet, bu maç öncesinde oyuncularına uyarılarda bulundu. Bu oyunculardan ilk sırada gelen isimlerden birisi Portekizli yıldız Ricardo Quaresma...

Beşiktaş'ın 17 numarası, rakiple girdiği mücadelelerde çabuk sinirlenen bir yapıya sahip. Maç içerisindeki agresifliğinin farkında olan Şenol hoca, Quaresma'yla bir görüşme yaparak oyuncudan maç sırasında sakin kalmasını istedi.

Siyah- Beyazlı teknik ekip, Portekizli yıldıza özel uyarıda bulunarak “Sakin kal ve sakın kontrolünü yitirme” dedi.

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

Haberin Devamı
YORUM YAZ