MENÜ

Engin Korukır: Temiz ve nefis bir galibiyet aldık!

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin Korukır, sahalarında 3-0 kazandıkları 1461 Trabzon maçına ilişkin, "Temiz ve nefis bir galibiyet aldık" dedi.

Engin Korukır: Temiz ve nefis bir galibiyet aldık!

Korukır, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, 3 puanı Samsunspor camiasına hediye etti.

Futbolcularını kutlayan Korukır, şöyle konuştu:

"Futbolcularımız çok özel, kutluyorum. Özellikle ikinci yarıdaki oyundan inanılmaz keyif aldım. Antrenmanlarda yaptığımız taktikleri tam istediğimiz gibi sahada uyguladılar. Önemli bir rakiple oynadık. Puan cetvelindeki yeri kötü de olsa rakibimiz, disiplinli ve direnç gösteren bir takım. Biz de onlara karşı çok iyi direnç gösterdik. Neticede temiz ve nefis bir galibiyet aldık. En ufak şaibesiz bir galibiyet aldık."
Maçın hakemlerini de kutlayan Korukır, şu ifadeleri kullandı:

"Artık önümüzde güzel bir yol açıldı diye düşünüyorum. Deplasmanlardan getireceğimiz puanlar bizi hangi yola götürecek göreceğiz. Futbol hakikaten bir namus oyunudur. Çocukken gazozuna bile oynarken, gazozu biz içmek isterdik. Her şeyin hakkaniyet içinde geçmesi lazım. Sadece büyük takımların canı yandığında değil, her takımın canının yandığı zaman herkesin sesini çıkarması lazım. Bizim de 3 puanımız silindi. Bu cezayı paradan dolayı verdiyseniz, 100 lirayı 300 lira yap ama benim 3 puanımı alma. Bizim 3 puanımız olsaydı şimdi daha iyi yerlerdeydik. Bu konuda bizim de feryatlarımızı duysunlar."

1461 Trabzon cephesi

1461 Trabzon Teknik Direktörü Sebahattin Akbayrak ise ilk yarı istedikleri gibi mücadele ettiklerini kaydetti.

İkinci yarı konsantrasyon eksikliği nedeniyle Samsunspor’a pozisyon verdiklerini dile getiren Akbayrak, "Samsunspor’un zaten en iyi yaptığı iş, boş alan bulduğu zaman bunu iyi değerlendiren bir takım. Üç dakikada 2 gol yedik, biraz dağıldık. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Samsunspor’a bundan sonra başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Samsunspor taraflarının kendilerine centilmence davranması nedeniyle teşekkür eden Akbayrak, "Yıllardır ilk kez böyle bize yakışır şekilde taraftarlar hem takımlarını destekledi hem de bize centilmence davrandılar. Biz özümüzde aynı toprakların ve kültürün insanlarıyız. Ben bu konuda oldukça mutlu oldum. Samsunspor camiasına özellikle bu konuda da teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ