MENÜ

Ali Ravcı: Deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, Elazığspor maçı öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Ravcı: Deplasmandan 3 puanla dönmek istiyoruz

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor’un sportif direktörü Ali Ravcı, "Vartaş Elazığspor deplasmanından üç puanla dönmek istiyoruz ama her şeyden önce centilmenliğin kazanmasını diliyorum" dedi.

Ravcı, Türkiye Futbol Federasyonu Antrenman Sahası’ndaki idman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen hafta sahalarında Kardemir Karabükspor karşısında alınan 1-0’lık galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade etti.

Sezonun ikinci yarısından bu yana aldıkları kötü sonucun kendilerini üzdüğünü anlatan Ravcı, Kardemir Karabükspor galibiyetiyle moral bulduklarını kaydetti.

Takımlarını inandıklarını, karakterli bir oyuncu grubuna sahip olduklarını aktaran Ravcı, "En zor zamanlarda bile umutlarını kırmadan, Yeni Malatyaspor formasının değerini bilerek, hakkını vererek mücadele ediyorlar. Başarısız sonuçlar zaman zaman olabiliyor. Her takımda belirli dönemde düşüşler olabiliyor. Biz, yılmadan usanmadan bu mücadelemizi takım olarak ortaya koymaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Kardemir Karabükspor galibiyetinin nefes almaları sağladığını bildiren Ravcı, bu maçı unutarak hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Vartaş Elazığspor maçına en işi şekilde hazırlandıklarını kaydetti.

Karşılaşmanın önemine dikkati çeken Ravcı, şöyle devam etti:

"Bizim için önemli olan sahaya çıktığımızda her şeyimizi sahaya ortaya koyup, galip gelmektir. Karşılaşma, camia için gerçekten büyük önem arz ediyor. ’Doğunun derbisi’ diye adlandırılıyor. Ben, bu derbiden her iki tarafın da centilmence götüreceği bir maç olmasını temenni ediyorum. Çünkü birbirine yakın dost iki şehrin takımlarının mücadelesinin sahada kalmasını istiyoruz. Dostluk ve kardeşlik içerisinde geçmesini dilediğim bir maç. Elbette ki kazanmak istiyoruz. Vartaş Elazığspor deplasmanından üç puanla dönmek istiyoruz ama her şeyden önce centilmenliğin kazanmasını diliyorum."

Haberin Devamı
YORUM YAZ