MENÜ

Şimdi gözler Lokomotiv'de

Sarı-Lacivertliler, Kasımpaşa galibiyetinin ardından rotayı Avrupa Ligi'ndeki Lokomotiv Moskova maçına çevirdi. Teknik direktör Pereira, “İlk maçta işi bitirmek istiyoruz. 12. Adam'ı salı günü stada çağırıyorum” diye konuştu.

Şimdi gözler Lokomotiv'de

Başkan Aziz Yıldırım, Fenerbahçe dergisinin son sayısındaki baş yazısında çok önemli bir noktaya değinmiş, Avrupa Ligi’ni işaret ederek, “Bizim için Moskova maçları, sezonun en kritik maçları. Bu iki karşılaşmadan istediğimiz sonucu alırsak, Avrupa’da hedefe ilerleriz” demişti.

Şimdi Sarı-Lacivertli camianın tamamı rotayı Avrupa’ya çevirdi. Teknik direktör Vitor Pereira ise ara vermeden salı günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak Lokomotiv Moskova maçı için start verdi. Portekizli teknik adam Türkiye Kupası ve Süper Lig maçlarını bir süre için kenara koyduklarını belirterek, “Şimdi bizim için çok kritik bir 90 dakikaya çıkacağız. Bu iki ayaklı maçın ikincisinin ağır şartlar altında Moskova’da oynanacağını düşünüp, ilk maçta işi bitirmek için her şeyimizi bu maça vereceğiz” dedi.

‘Bir daha olmayacak’

Tecrübeli teknik adam, “Ancak burada 12. Adam’a daha çok ihtiyacımız olacak. Hepsini bu kritik karşılaşmada takımlarını desteklemeleri için stada çağırıyorum” yorumunu yaptı. Antalyaspor maçına da gönderme yapıp, taraftara seslenen Pereira, “Şunu da bilsinler ki, Fenerbahçe futbol takımı bir daha böyle ağır yenilgiler almayacaktır. Bunu da Kasımpaşa maçında futbolcularım herkese gösterdi” ifadelerini kullandı.

Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ