MENÜ

Pereira büyük risk aldı

Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Kasımpaşa maçındaki oyuncu değişiklikleri tartışma yarattı. Üç değişikliği aynı anda yapan Portekizli hoca takım içi adaleti sağlamaya çalışırken, büyük risk aldı.

Pereira büyük risk aldı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Kasımpaşa önünde alınan üç gollü galibiyet, Fenerbahçe’de Antalyaspor yenilgisini çabuk unutturdu. Oyunu ve skoru rahat koparan sarı-lacivertlilerde Vitor Pereira’nın değişiklikleri ise gündem konusu oldu.

Hem yöneticiler, hem de kamuoyu mücadelenin 72. dakikasında 3 oyuncu değişikliğini aynı anda yapan Portekizli hocanın büyük risk aldığı görüşünde birleşti. O anda skorun 2-0 olduğu ve yaşanacak en ufak aksilikte geri dönüşün zorlaşacağının özellikle altı çizildi. Daha 20 dakika varken olası bir kaleci sakatlığında takımın ve Pereira’nın çok zor durumda kalabileceği vurgusu yapıldı.

Ligde kritik bir dönemden geçilirken, Portekizli hocanın oyun içinde aldığı bu radikal karar iyi giden her şeyi bir anda tersine çevirebilirdi. Ancak Pereira’nın bu hamleyi takım içindeki adaleti sağlamak adına yaptığı öğrenildi.

Kadro yapısı ve yoğun maç fikstürü nedeniyle tecrübeli çalıştırıcının oyuncularını hazır tutmaya gayret ettiği ve herkesin şans bulabilmesi için böyle bir adım attığı kaydedildi.

Yine de değişikliklerin kademe kademe yapılabileceği ve böylelikle takımın bir anda değişme riskinin önüne geçilebileceği de ifade edildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ