MENÜ

Matri: Zorlu bir maç olacak

Cim Bom'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi Lazio, ligde Verona'yı farklı mağlup etti, kritik maç öncesi moral depoladı. Takımda tüm gözler Galatasaray mücadelesine çevrilirken, takımın golcüsü Matri kendilerini çok zorlu bir deplasmanın beklediğini itiraf etti.

Matri: Zorlu bir maç olacak

Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi 2.Turu’ndaki rakibi İtalyan devi Lazio, kritik mücadele öncesi Serie A’da lig sonuncusu Hellas Verona’yı 5-2’ik skorla devirerek İstanbul deplasmanı öncesi moral kazandı.

Farklı galibiyetin ardından İtalyan temsilcisinde gözler Galatasaray maçına çevirilirken, takımın tecrübeli golcüsü Alessandro Matri ve teknik direktör Stefano Pioli, Verona ve sonrasında oynanacak Galatasaray maçını değerlendirdi.

‘Verona maçındaki gibi oynamalıyız’

Verona karşısında takımının ilk golünü kaydeden Matri, “Şimdi Galatasaray’ı düşünmemiz gerekiyor. Zorlu bir sahada, zorlu bir maç bizi bekliyor. İki ayaklı maç olduğunu unutmadan kendi oyunumuzu oynamalıyız. Verona karşısında kendi oyunumuzu bulduk. Galatasaray karşısında da bu yoldan devam etmeliyiz” diye konuştu.

Pioli: Önümüzde 1 hafta var

Lazio Teknik Direktörü Stefano Pioli, 4-2 kazanılan Verona maçı sonrası üst üste yedikleri 2 golden dert yandı. İtalyan çalıştırıcı, “Bir ara konsantrasyonumuz düştü. Buna Galatasaray karşısında izin vermemeliyiz. Ama yine de takımda pek çok şeyden memnunum. Şimdi İstanbul için önümüzde bir hafta var. İyi çalışarak tur atlamak istiyoruz” sözlerini sarfetti.

Bisevac ve Radu maça yetişecek

Lazio, bir süredir sol bek Stefan Radu ve stoper Milan Bisevac’ı sakatlıkları sebebiyle kullanamıyor. Galatasaray maçına yetişmemesi gündemde olan iki yıldızla ilgili açıklama teknik direktör Piotti’den geldi. Pioli, “Öyle zannediyorum ki onları İstanbul’a götüreceğiz. Sağlık ekibinden gelen bilgiler o yönde. Onlar henüz bizimle çalışmaya başlamadı, ancak pazar günü çalışmalara katılacaklarını ve gelecek perşembe günü de bizimle birlikte olacaklarını ümit ediyorum” yanıtını verdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ