MENÜ

Hayat Fenerli'ye güzel!

Fenerbahçe'nin yüzü, bu hafta hep güldü. Futbol takımı, Kasımpaşa'yı yendi, erkek basketbolda Obradovic'in öğrencileri Malaga'ya 21 sayı fark attı. Kadınlar potada Galatasaray'ı devirdi ve filede ise Sarı Melekler, Chemik Police'i deplasmanda mağlup etti.

Hayat Fenerli'ye güzel!

Fenerbahçe-Kasımpaşa: 3-1

Bu sezon yarıştığı tüm kupalarda şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’nin futbol takımı, Antalyaspor karşısında alınan 4-2’lik yenilginin ardından eleştiri oklarını üzerine çekmişti. Ancak teknik direktör Vitor Pereira’nın öğrencileri bu sancılı dönemi çabuk atlattı. Sarı-Lacivertliler, Süper Lig’in formda ekiplerinden Kasımpaşa’yı sahasında 3-1 mağlup etmeyi başardı. Takımın ortaya koyduğu performans, Lokomotiv Moskova ile oynanacak Avrupa Ligi karşılaşması öncesi de taraftarların galibiyete olan inançlarını artırdı.

Galatasaray-Fenerbahçe: 60-71

FIBA Kadınlar Avrupa Ligi’nde grup maçlarının bitimine 2 hafta kala gruptan lider çıkmayı garantileyen Fenerbahçe, son hafta maçında geçtiğimiz çarşamba günü ezeli rakibi Galatasaray’ı 60-71 yendi ve çeyrek finale yükselme başarısı gösterdi. Bu sezon Galatasaray’la oynadıkları 4 maçı da kazanmayı başaran Kanarya’da Jantel Lavender 26 sayıyla maçın skoreri olurken, Alexandria Quigley 21, Marissa Coleman da 10 sayıyla galibiyete katkıda bulunan isimler olmuştu. Kadınların bir sonraki hedefi ise bugün de Cim Bom’u yenmek olacak.

Fenerbahçe'den 12 saniyede gol!

Fenerbahçe-U.Malaga: 80-59

Coach Obradovic önderliğinde bu kez Avrupa Ligi’nde şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe’nin Erkek Basketbol Takımı, Top 16 Grubu’nda son olarak Unicaja Malaga’yı 80-59 mağlup etti. Bu sonuçla hem son 16 iç saha maçını kazanan hem de bu turda 7’de 7 yapmayı başaran Sarı-Lacivertliler, Avrupa Ligi tarihindeki 100. galibiyetini elde etmiş oldu. Bu haftaki harika oyunuyla taraftarlarını da coşturan ekibin formda isimlerinden pivot Ekpe Udoh da, ortaya koyduğu performansla ligde haftanın en değerli oyuncusu ödülünün sahibi oldu.

C.Police-Fenerbahçe: 0-3

Fenerbahçe Grundig Bayan Voleybol Takımı, CEV Denizbank Bayanlar Şampiyonlar Ligi 12’li Play-Off Turu ilk maçında deplasmanda Polonya takımı Chemik Police ile karşılaşmıştı. Polonya’daki Azoty Arena’da oynanan kar∫ıla∫mayı 20-25, 18-25, 23-25’lik setler sonucunda 3-0 kazanan Sarı Melekler, tur atlama yolunda önemli bir avantaj elde etti. Rakibiyle rövanşı 23 Şubat Salı günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynayacak olan Sarı-Lacivertliler, rakibini devirirse 2. Play-Off Turu’na kalacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ