MENÜ

Hami Mandıralı: Çıkış maçımız

Trabzonspor'un 47 yaşındaki teknik patronu, Kayseri karşılaşmasının önemine dikkat çekti. Hami hoca, “Avni Aker'de beyaz bir sayfa açacağız. Ayağa kalkacağımız süreç başlıyor” dedi.

Hami Mandıralı: Çıkış maçımız

Sadi Tekelioğlu’ndan görevi devraldıktan sonra bir türlü galibiyetle tanışamayan teknik direktör Hami Mandıralı, Kayserispor maçına final gözüyle bakıyor.

Kupada Gaziantepspor ve Akhisar Belediyespor’a mağlup olan Fırtına, ligde de yine Akhisar’a boyun eğmişti. 47 yaşındaki çalıştırıcı, “Avni Aker’de beyaz bir sayfa açacağız. Ayağa kalkacağımız süreç başlıyor. Bu da o sürecin ilk karşılaşması. Çıkış maçımızı oynayacağız” dedi.

Artık kaybedecekleri bir şey olmadığına vurgu yapan Mandıralı, “Cesur bir futbol sergileyeceğiz ve galibiyet için tüm kozlarımızı ortaya koyacağız. Camianın da taraftarın da morale yani galibiyete ihtiyacı var. Ligde olabildiğince puan toplayacağız. Eksiklerimiz döndükçe, potansiyelimizi ortaya çıkartacağız” ifadelerini kullandı.

Kilidi Erkan çözecek

Sezonun ikinci yarısında takımın genel performansı gibi kendisi de düşüşe geçen Erkan Zengin, Kayserispor karşısında patlama yapmak amacında. Hafta boyunca tek bir idman bile kaçırmayan gurbetçi futbolcu, hücum bölgesinde kritik bir görev üstlenecek. Hami Mandıralı, Erkan Zengin’i serbest şekilde oynatmayı planlıyor. Mehmet Ekici’nin yokluğunda özellikle Erkan’ın sık sık forvet arkasında kalması bekleniyor. Marko Marin’in ise sol kanatta forma giyeceği bildirildi. Erkan, Muhammet Demir ve Marin üçlüsünün performansı skor açısından belirleyici olacak.

Akakpo forma istedi

Fırtına’nın devre arası transferinin son günlerinde pilot takımı 1461 Trabzon’dan kadrosuna kattığı Serge Akakpo antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle dikkat çekiyor. Ön libero ve stoper bölgelerinde görev yapan 28 yaşındaki Togolu futbolcu, hocası Hami Mandıralı’dan forma istedi. Okay’ın ve Mehmet Ekici’nin sakatlığı nedeniyle orta alanda sıkıntı yaşayan Mandıralı, Aytaç’ın yanında Akakpo’ya şans verebilir. Diğer alternatifler ise Özer Hurmacı ve Fatih Atik. Ancak özellikle Özer’in sağ kanatta kullanması yüksek ihtimal.

Savunmada sorun kalmadı

Uzun süredir bir arada oynayamayan Aykut Demir ile Mustafa Yumlu, Kayserispor maçında kesin olarak sahada olacak. Aykut hastalığını atlatırken, Yumlu’nun da sakatlığı tamamen geçti. Bordo-Mavili takım, bu iki ismin yokluğunda hem kupadan elenmiş hem de ligde Akhisar yenilgisi almıştı. Öte yandan savunmanın sağında cezası biten Cavanda görev yapacak. Sol bekte ise Yusuf Erdoğan’ın formayı giymesi bekleniyor. Ayrıca kaleci Onur Kıvrak’ın da maça kadar hazır olacağı öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ