MENÜ

Gece yarısı baskını!

Başkan Aziz Yıldırım, Kasımpaşa maçı öncesi Samandıra'ya baskın düzenledi. Yıldırım, takımla yemek yiyip, sohbet etti. Başkanın bu motivasyonu da, son mücadelede net bir şekilde kendisini gösterdi.

Gece yarısı baskını!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa ile önceki gün oynanan maçtan bir gün önce Samandıra Tesisleri’ne çıkarma yaptı, kamp yapan futbolcularına gece yarısı ziyaretinde bulundu. Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla önce yemek yendi, ardından sohbet etti.

Ancak gecenin en can alıcı anı Yıldırım’ın oyunculara yönelik konuşmasıydı. Önce Antalyaspor maçını gündeme getiren ve “Antalya’ya turistik bir seyahat yaptığınız. Bu durum bize yakışmadı” diyen Yıldırım, daha sonra babacan bir tavır takındı, “Artık önümüzde telafisi olmayan maçlarımız var. Eğer başarıyı yakalamak istiyorsak, kendi gücümüzü bilmemiz lazım. Ben size her zaman her yerde sahip çıktım ve inandım. Şimdi de inanıyorum. Kasımpaşa ile başlayacak yükselişimiz, Moskova maçının ardından Beşiktaş’a karşı da devam edecek” cümlelerini kurdu.

RvP'den Aziz Yıldırım'a Çin cevabı

Adeta iki kişilik oynadılar

“Böylece gerçek gücümüzü hem Türkiye’de hem de Avrupa’da sergileyeceğiz” diyen Yıldırım, Robin van Persie’ye de moral verdi. Bu motivasyon da kendisini Kasımpaşa maçında gösterdi. Bir hafta önce sahada yürüyen futbolcular, bu kez iki kişilik mücadele sergiledi ve şampiyonluk yarışında alınan yara bir nebze olsun sarıldı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ