MENÜ

Başakşehir 2-2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir ile 2-0 geri düşmeisne rağmen 2-2 berabere kaldı. Başakşehir'in gollerini Visca ve Mahmut Tekdemir atarken Beşiktaş'ın gollerini Cenk Tosun ve Atiba kaydetti.

Başakşehir 2-2 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir ile karşılaştı. Maçın hakemi Alper Ulusoy'un düdüğü ile karşılaşma başladı.

Maçın 5. dakikasında hakem Alper Ulusoy, Beşiktaş'ın yapmış olduğu ilk faulde sarı kartını gösterdi. İspanyol oyuncu kontratağı engellediği gerekçesiyle sarı kart gördü.

Mario Gomez 2 net golü kaçırdı


Mücadelenin 11. dakikasında yarı sahasından hızlıca atağa çıkan Beşiktaş'ta Gökhan Töre'nin pasında topla buluşan İsmail Köybaşı, güzel bir çalımla Yalçın'dan sıyrıldıktan sonra yaptığı ortada Mario Gomez'le topu buluşturdu. Mario Gomez'in kalenin dibinden yaptığı vuruş üstten auta gitti.

18. dakikada Sosa sağdan topu kale sahasına çevirdi. Gomez kale sahası üzerinde topa dokunamadı ve gol kaçtı.

20. dakikada Mossoro ceza sahası dışından şutunu çekti, Tolga topa sahip oldu.



Visca ağları havalandırdı!

24. dakikada gelişen Başakşehir atağında Visca, Mehmet Batdal ile verkaça girdi ve kaleci ile karşı karşıya kalan Visca topu filelerle havalandırdı: 1-0

Golden sonra Beşiktaş, Başakşehir kalesine olan baskısını artırdı. 38. dakikada Gomez ceza sahası içinde vuruşunu yaptı, savunmaya çarpan top kornere gitti.

Gomez kaçırmaya devam ediyor!

Beşiktaş'ın Alman forveti Mario Gomez, net bir pozisyondan daha yararlanamadı. 42 dakikada İsmail soldan çevirdi, Gomez gelişine vurdu. Kaleci topa sahip oldu.

İlk yarı Başakşehir'in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başlarken Başakşehir oyuncu değişikliğine gitti. Abdullah Avcı, ilk yarıda sarı kart gören Mehmet Batdal'ı oyundan aldı ve yerine Cikalleshi dahil oldu.

Başakşehir 2. golü buldu!

54. dakikada Başakşehir serbest vuruş kazandı. Doka'nın kullandığı serbest vuruşta Mahmut Tekdemir, kafayla topu ağlara yolladı ve Başakşehir Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti.

Quaresma girdi Kartal değişti

60. dakikada Beşiktaş'ta Olcay Şahan oyundan çıktı ve yerine Ricardo Quaresma oyuna girdi. Portekizli yıldız oyuna girdikten sonra maça resmen damgasını vurdu.

73. dakikada Edin Visca, topu çizgide tuttu ve içeride boş pozisyonda bulunan arkadaşı Mossoro'ya topu attı, Net pozisyonda Mossoro topu üstten auta attı.

Cenk'le fark 1'e indi

78. dakikada sol kanatta topla buluşan Ricardo Quaresma'nın güzel ortasında Cenk Tosun kafa vuruşu ile topu fielelere gönderdi ve maçta fark 1'e indi.

Beşiktaş geri döndü!

83. dakikada sağ kanatta yerde kalan Quaresma takıma serbest vuruş kazandırdı. Topun başına geçen Sosa'nın ortasında Atiba topu kafa ile filelere gönderdi ve Beşiktaş, 2-0'dan 2-2'lik beraberliği yakaladı.

Bu dakikadan itibaren Beşiktaş, Başakşehir kalesini adeta abluka altına aldı. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, deplasmanda Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.


**********************
Beşiktaş, Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir ile karşılaşacak.

Maç öncesinde Siyah-Beyazlılar, defans bölgesindeki eksikler yüzünden ideal 11'le sahaya çıkamayacak.

Bilindiği üzere Beşiktaş'ta, Rhodolfo sakatlığı, Marcelo ise kupa maçında gördüğü kırmızı kart cezası yüzünden sahada olamayacak. Beşiktaş'ın Başakşehir karşısındaki 11'i şöyle;

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Alexis Delgado, Necip Uysal, İsmail Köybaşı, Atiba, Jose Sosa, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mario Gomez


Yedekler: Boyko, Tosic, Serdar Kurtuluş, Quaresma, Veli Kavlak, Kerim Frei, Cenk Tosun


Başakşehir: Volkan, Bekir, Epureanu, Yalçın, Alparslan, Mahmut, Emre, Visca, Mossoro, Doka, Mehmet Batdal
Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haberin Devamı
YORUM YAZ