MENÜ

Adana Demirspor 3-1 1461 Trabzon

Bolu'ya yenilerek yarışta yara alan Adana Demirspor, 1461 Trabzon'u 3-1 yenerek kaybı telafi etti. 35 puana ulaşan Şimşekler, şehrin diğer takımı Adanaspor'un 2 puan gerisinde zirve yarışına tutundu.

Adana Demirspor 3-1 1461 Trabzon

Adana Demirspor bu ligin en iyi kadrosuna sahip. Ama daha önemlisi bu ligde başarıya ulaşmanın yolunu en iyi bilen hocalarından birine sahip. Osman Özköylü’nün görevi bırakıp geri dönmesi Güney ekibi için bu sezon tam bir kırılma noktası olmuştu. Devre arasında yapılan nokta transferlerle gelen iki galibiyet de zirve yarışının banko adayları arasına Şimşekler’i yeniden sokmuştu. Bolu deplasmanında yaşanan kaza Şimşekler’i frenletse de dün akşam 1461 Trabzon karşısındaki atmosfer, futbol ve hak edilen galibiyet yeniden Lacivert-Mavililer’i Süper Lig’e aday hale getirdi. Özköylü’nün takımı 35 puanla 4. sıraya oturururken 37 puanla zirvede Adanaspor’un olması şimdiden gözleri 5 hafta sonraki Adana derbisine çevirdi.

Birbirinden klas goller

Maça gelirsek; Osman Özköylü’nün Erciyes ve Ankaraspor’dan hatırladığımız topu rakibe vermeyen, önde basan, 90 dakika durmayan oyun anlayışı tam olarak 1461 karşısında sahaya yansıdı. Pote 10. dakikada yokladı, 24’te Morro’nun ortasını Fereira gole çevirdi. 29’da Ozan kendi ağlarını sarstı, skor eşitlendi: 1-1. 45’te Tiago klasını gösterdi, frikikten takımını öne geçirdi. 62’de sezonun yıldızı Burak Çalık farkı ikiye çıkardı: 3-1. Takımın üzerindeki gerginlik azaldıkça Demirspor daha rahat sonuca gidecektir.

90+ Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ