MENÜ

Ümit Özat: Ligde kalabiliriz!

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında sahasında Galatasaray'ı 2-1 yenen Mersin İdmanyurdu'nda teknik direktör Ümit Özat, "Bu takım birlik ve bütünlüğünü bu şekilde devam ettirirse, ligde kalmaması için hiçbir neden yok" dedi.

Ümit Özat: Ligde kalabiliriz!

Özat, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yolun başında olduklarını kaydeden Özat, "İki deplasman, iki de büyük maçımız vardı, 4’te 0 da yapsak kimsenin bize bir şey deme hakkı yoktu ama 6 puan beklediğimizi söylemiştik. Bunlar geldi. Beşiktaş ve Osmanlıspor maçlarında da 3-4 puan daha alabilirsek önümüzün çok açık olacağını düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Özat, kazanmaya odaklanacaklarını vurgulayarak, "Alacağımız puanlarla hem şehir bütünlenir, hem stat dolar. Bu kenetlenmeyi yakaladığımız sürece mutlaka yukarıdan aşağılara gelecek birileri olacaktır. Kimin ne yaptığının bizim için bir önemi yok" diye konuştu.

Kendileri için önemli bir 3 puan aldıklarını ifade eden Özat, oyuncularına performanslarından dolayı teşekkür etti. Özat, oyuncularına güveninin tam olduğunu söyleyerek, şöyle konuştu:

"Güven duymak, vermek, bunu boşa çıkarmamak da önemli. Tabii bunu aldığımız 7 puanla konuşmak daha kolay ama Allah korusun kaybettiğimiz günler de olacaktır. Önemli olan o zaman daha dik durabilmek. Şuna inanıyorum, bu takım birlik ve bütünlüğünü bu şekilde devam ettirirse, ligde kalmaması için hiçbir neden yok."

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ