MENÜ

Trabzonspor'da camia toplanıyor

Trabzonspor yönetimi, kulübün son duruma hakkında bilgi vermek ve görüşlerini almak için camianın önde gelen isimlerini yarın kahvaltıda bir araya getirecek.

Trabzonspor'da camia toplanıyor

Trabzonspor'da 6 Aralık'ta başkanlığa seçilen ve özellikle mali konularda kulübü içine düştüğü zor durumdan kurtarmak için çeşitli çalışmalar yapan Başkan Muharrem Usta, gelinen nokta hakkında bilgi vermek için eski başkanlar, yöneticiler, yetkili kurullar ve basın mensuplarından oluşan 400 kişinin katılacağı bir kahvaltı düzenleyecek. Özellikle futbolcularla yürütülen 'feda' projesi, kulübe gelir getirici projeler ve diğer konularda görüşlerini camianın ileri gelenleriyle paylaşacak olan Başkan Usta, önerileri ve eleştirileri dinleyecek. Adeta bir mini genel kurul havasında geçmesi beklenen buluşmaya yoğun bir katılım olacağı tahmin ediliyor.

Kayserispor hazırlıkları sürdü

Trabzonspor, pazartesi günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan Okay, Mehmet Ekici, Cardozo, Güray ve Muhammet ile hasta olan Musa Nizam katılmadı. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanda, bordo-mavililerin çift kale maçla taktik çalışma gerçekleştirdikleri belirtildi.

Muhammet'ten sevindirici haber

Bu arada dünkü antrenmanda Douglas Franco'nun müdahalesiyle sakatlanan Muhammet Demir'den sevindirici haber geldi. Sağ bileğine aldığı darbe nedeniyle herhangi bir bağ ve doku zedelenmesi meydana gelmeyen Muhammet Demir'in, yarın deneme amaçlı antrenmana çıkarılması ve pazartesi günkü maçta forma giymesi bekleniyor.

Ömür AVCI / Trabzon,(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ