MENÜ

Taraftardan mesaj: Van Persie'yi oynat, çıkarma!

Ligde 3 maç sonra ilk 11'de sahne alan Robin van Persie, başarılı performansını golle de süsledi. 73. dakikada Hollandalı futbolcunun oyundan çıkmasını ıslıklarla protesto eden taraftarlar, onun sahada kalmasını istedi.

Taraftardan mesaj: Van Persie'yi oynat, çıkarma!

Süper Lig’de sahasında Kasımpaşa’yı mağlup etmeyi başaran Fenerbahçe’de karşılaşmanın yıldızlarından biri de, ligde 3 maç sonra ilk 11’deki yerini alan Robin van Persie’ydi.

Son dönemde ‘forvette Van Persie mi, yoksa Fernandao mu oynasın’ tartışmalarının yaşandığı dönemde Hollandalı yıldız, Paşa karşısında ortaya koyduğu performansla tribünleri adeta büyüledi. Mücadeleye oldukça istekli başlayan tecrübeli golcü, henüz 10. dakikada kaleyi yerden yaptığı vuruşla yokladı, top az farkla auta çıktı.

Alkış yağmuruna tutuldu

26’da Volkan Şen’in ortasında Van Persie’nin kafası dışarı çıktı. Diego’nun golü öncesinde Volkan’a attığı topuk pası, enfesti. 45+2’de ise Kanarya penaltı kazandı. Deneyimli oyuncunun penaltı golüyle ilk yarı sona erdi.

Ligdeki gol sayısını 9’a çıkaran ve 10 gollü Fernandao’ya yaklaşan oyuncu, attığı paslar ve yaptığı koşularla takımına hücumda büyük katkı sağladı. 73’te ise teknik direktör Vitor Pereira, onu oyundan aldı ve yerine Fernandao’yu sürdü. İşte tam bu sırada tribünler, Portekizli hocanın kararına tepki gösterdi ve van Persie’yi alkış yağmuruna tuttu. Bu tepkiyle Sarı-Lacivertli seyirciler, 1 numaralı golcü konusunda net düşüncelerini de Pereira’ya iletmiş oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ