MENÜ

Şenol Güneş: Kayıp yok!

Şenol hoca, Başakşehir maçı öncesinde öğrencileriyle yaptığı toplantıda sert uyarılarda bulundu: Hücum futbolunu çok iyi oynuyoruz ama bu, skora beklediğim kadar yansımıyor. Konya karşısında bu durumun cezasını çektik. Şampiyonluk yarışında kayıp yaşama lüksümüz yok!

Şenol Güneş: Kayıp yok!

Siyah-Beyazlılar’ın başarılı teknik adamı Şenol Güneş, yarın oynayacakları Başakşehir karşılaşması öncesinde öğrencileriyle yaptığı toplantıda önemli uyarılarda bulundu.

Türkiye Kupası’nda 2-1 kaybettikleri Konyaspor mücadelesinden çıkarmaları gereken dersler olduğunu belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Hücum futbolunu çok iyi oynuyoruz ama bu, skora beklediğim kadar yansımıyor. Son olarak Konya maçında bu durumun cezasını çektik. Şimdi önümüzde zorlu bir Başakşehir maçı var. Şampiyonluk için Fenerbahçe’yle kıyasıya rekabet yaşadığımız bu dönemde Başakşehir Stadı’ndan 3 puanla ayrılmak dışında başka bir planımız olmamalı. Bu yarışta kaybeden geri plana düşecek. Biz kaybeden olmamalıyız. Bu maç da dahil önümüzdeki süreçten en az kayıpla ayrılmalıyız. Bunun için de gol vuruşları konusunda daha dikkatli olmalıyız” ifadelerini kullandı.

‘Sağlam adımlarla devam...’

Ligde önlerindeki her maça final gözüyle bakmaları gerektiğini söyleyen başarılı hoca, “Başta Başakşehir karşılaşması olmak üzere kalan periyottaki tüm müsabakalarımız final niteliğinde. Gaziantep zaferiyle başladığımız seriyi sürdürüp yolumuza sağlam adımlarla devam edelim” diyerek hedefi belirledi.

Orhan Yıldırım

Haberin Devamı
YORUM YAZ