MENÜ

Mustafa Denizli, kulaklarını tıkadı!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli sorunları bir kenara attı, istifa dedikodularına da kulak tıkadı.

Mustafa Denizli, kulaklarını tıkadı!

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; tutunacak tek dalı olan Avrupa’yı kaçırmak istemeyen Mustafa Hoca, Lazio konusunda en küçük ayrıntıları bile düşünüyor. Programı değiştirip Roma’ya iki gün önceden gidecek olan Denizli, ligde de daha geride kalmama konusunda oyuncularını uyardı.

Galatasaray’a geldiği için pişman mı, değil mi?”, “İstifa edecek mi etmeyecek mi?” sorularının muhatabı durumunda olan Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, her şeyi bir kenara bıraktı, Avrupa’ya odaklandı.

Denizli’nin, verilen sözlerinin hiçbirinin tutulmamasından dolayı hayal kırıklığı yaşasa da, tecrübeli hoca hiçbir şey olmayacakmış gibi önündeki hedeflere odaklandı. Süper Lig’de şampiyonluk hedefinden kopan ama Ziraat Türkiye Kupası’ndaki iddiasını kararlı bir şekilde gösteren tecrübeli hoca, UEFA Avrupa Ligi’nde devam ederek gönül almayı kafasına koydu.

‘Ciddiye alın’

Denizli bu nedenle Lazio maçıyla yapılacak Roma seyahatini öne çekti. Daha önce, karşılaşmalardan bir gün evvel deplasmanlara giden Galatasaray, 25 Şubat’taki Lazio müsabakası için 2 gün önceden İtalya’ya gidecek.

Mersin İdman Yurdu karşılaşması öncesinde de futbolcuları uyaran Mustafa Hoca, “Ligde şampiyonluk hedefinden uzaklaşmamız işimizin bittiği anlamına gelmez. Böyle puanlar kaybetmeye devam edersek Avrupa biletini bile kaçırabiliriz. Bu durumda UEFA’dan gelecek olası bir cezanın etkisi kulübümüze daha ağır olur. Bu yüzden maçı ciddiye alın” dediği öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ