MENÜ

Mustafa Denizli: Eleştirilecek bir şeyimiz bile yok bugün

Galatasaray teknik direktörü Mustafa Denizli, Mersin İdmanyurdu maçı sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Mustafa Denizli: Eleştirilecek bir şeyimiz bile yok bugün

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Mersin İdman Yurdu maçı ile ilgili değerlendirmesinde, "İnanılmaz olumsuz bir tablo vardı ortada. Ne koşu, ne istek, ne sevgi olarak" ifadesini kullandı. Şansal Büyüka, Denizli'nin bu sözleri için, "Benim tanıdığım Mustafa hoca 'sevgi' kelimesini kolay kolay kullanmaz. Demek ki ortada ciddi bir durum var" dedi.

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Mersin İdman Yurdu maçı sonrası futbolcularına ağır eleştirilerde bulundu. Denizli'nin açıklamaları şöyle:

"Bizim bugün değerlendirecek fazla bir tarafımız yok. Eleştiri dahi bazı şeyler olur, olmaz o zaman yapabiliriz. Başta benden bahsediyorum. Akhisar maçından sonra hafta içinde 'psikolojimiz biraz bozuldu' demiştik. Ama bugün demek ki, bizim ligde ciddi bir algı sorunumuz var lig maçlarıyla ilgili. Görüntümüz ne koşu, ne istek, ne sevgi olarak... İnanılmaz olumsuz bir tablo vardı ortada. Fazla eleştirecek bir şeyimiz yok."

"GÖRÜNTÜ HEPİMİZ İÇİN ÜZÜNTÜ VERİCİ"


"Dönüş arıyor takım, ama maçın sonundaki zaman dilimleri yetmiyor. Bugün son 15 dakika, ama yetmiyor. Bunu baştan ortaya koymamız lazım. Bunu bir oyuncumuz kırmızı kart gördükten sonra yapabiliyorsak, baştan yapmamız lazım. Bu görüntü hepimiz için üzüntü verici."

"SİHİRLİ DOKUNUŞLA DEĞİŞTİRMEK MÜMKÜN DEĞİL"


"Takımın belli bölgelerinde zorluk yaşıyoruz. Her şey üst üste geldi. Sihirli dokunuşla belli şeyleri değiştirmek mümkün olmuyor. Hücumda pasif bir görüntü verdik. Semih'in atılmasından sonra bir süre şok yaşadık. Oyun dönebilir miydi, dönebilirdi. Gücümüz var mıydı, vardı. "

Mustafa Denizli'nin açıklamalarını değerlendiren Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, "Benim tanıdığım Mustafa hoca 'sevgi' kelimesini kolay kolay kullanmaz. Demek ki ortada ciddi bir durum var" yorumunu yaptı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ