MENÜ

Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Süper Lig'deki son 6 dış saha maçında galibiyet yüzü görmeyen Aslan, bugünkü Mersin deplasmanında şeytanın bacağını kırmayı hedefliyor.

Mersin İdman Yurdu-Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Zirveyle aradaki farkı azaltmak isteyen Galatasaray, ligdeki kritik virajda Mersin İdman Yurdu deplasmanına çıkıyor.

Ancak Sarı-Kırmızılı ekibin dış sahada ciddi bir problemi var. Galatasaray, ligdeki son 6 deplasmanını da kazanamadı. En son 7. haftada Başakşehir’i 2-0 mağlup eden Cim Bom, sonrasında oynadığı deplasman maçlarında Fenerbahçe ve Kayserispor ile 1-1 berabere kalırken, Rizespor’a 4-3 kaybetti, Kasımpaşa maçı 2-2 sona erdi, Beşiktaş derbisinden 2-1, Osmanlıspor maçından da 3-2 mağlup ayrıldı. (Aslıhan Çil)

Sınırdaki tehlike

Cim Bom’da Muslera, Yasin, Podolski, Olcan ve Sabri; Mersin’de de Sadiku ve Oktay Delibalta bugünkü maça ceza sınırında çıkacak. Aslan haftaya Trabzon’la oynayacak. Mersin ise Beşiktaş’la erteleme maçına çıkacak. Ancak bugünkü cezalar, Mersin’in bir sonraki sınavı olan Osmanlı deplasmanında geçerli olacak.

17 puan kayıp

Galatasaray, ligde çıktığı üst üste 10 maçta 17 puan kaybetti. Sarı-Kırmızılılar, bu periyottaki üç galibiyetini TT Arena’da yaşadı. Cim Bom diğer 7 karşılaşmadan ise 3 yenilgi, 4 beraberlikle ayrıldı.

Aslan’da son durum

Sakatlıkları bulunan Sinan Gümüş ve Hamit Altıntop, Mersin’e karşı görev yapamayacak. Çin’e transferi henüz resmiyet kazanmasa da, Burak Yılmaz kadroda yok. Sakatlığı düzelen Podolski ise göreve hazır. Galatasaray’da başka eksik bulunmuyor.

Mersin’de son durum

Ev sahibi ekibin önemli isimlerinden Welliton’da yırtık tespit edildi. Tedavisinin 2 hafta süreceği belirtilen Welliton dışında, dizinde kemik ödemi oluştuğu tespit edilen Murat Ceylan da tedavisi için Ankara’ya gitti. B u iki isim Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Galatasaray: Muslera, Denayer, Semih, Chedjou, Carole, Donk, Selçuk, Olcan, Sneijder, Podolski, Umut.

Yedekler: Cenk, Bilal, Yasin, Jose, Linnes, Koray, Sabri.

Mersin İdman Yurdu:Muammer, Gücen, Sadiku, Mitrovic, Vederson, Serkan, Mehmet, Nurullah, Nakoulma, Tita, Pedriel

Haberin Devamı
YORUM YAZ