MENÜ

Çalışkan: Ümit Özat, 2. Fatih Terim'dir!

Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hüseyin Çalışkan, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 2-1 yendikleri maçın ardından teknik direktör Ümit Özat'la ilgili övgü dolu sözler kullandı.

Çalışkan: Ümit Özat, 2. Fatih Terim'dir!

Hüseyin Çalışkan, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, ligde kalan tüm maçları kazanmak istediklerini söyledi. Galatasaray karşısında futbolcularının çok iyi oynadığını belirten Çalışkan, şöyle konuştu:

"Oyuncularımın gözlerinden öpüyorum, çok iyi oynadılar. Hocama da teşekkür ediyorum. Geldiği günden itibaren hep galibiyetle yüzümüzü güldürüyor. Eminim Beşiktaş maçında da en azından bir beraberlik alırız. Bu galibiyet bizim için büyük bir umut oldu. Kendi sahamızdaki maçları alırsak inşallah ligde kalırız. Taraftarımıza çok teşekkür ederim. Stadı doldurdular ve takıma destek verdiler. Taraftarımdan, futbolculardan, teknik heyetten memnunum" dedi.

Teknik direktör Ümit Özat’ın, takımın başına geldiğinde para istemediğini vurgulayan Çalışkan, "’Ben para pul istemiyorum’ dedi. ’Bu takımı ligde bırakacağım ondan sonra bana ne verirseniz verin’ dedi. Ümit Özat bana göre Türkiye’de ikinci Fatih Terim’dir. Yürekli, cesaretli, tuttuğunu koparan, dürüst bir insan" diye konuştu.

Mersin İdmanyurdulu futbolculardan Nurullah Kaya ise teknik direktör Ümit Özat’ın gelişiyle ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladıklarını anlatarak, bu durumu devam ettirmek istediklerini söyledi.

Geçen haftaki Kayserispor galibiyetinin anlamlı hale gelebilmesi için iç sahada kazanmaları gerektiğinin altını çizen Nurullah Kaya, "Oyuna iyi başladık. Galatasaray da eksik kalınca oyun temposu bizim istediğimiz gibi devam etti. Bu galibiyet inşallah bizim yukarı çıkışımızın devamı olacak. Şu anki konumumuz çok iyi değil ama sezon sonunda bu ligde kalıcı bir takım olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Galatasaray’ın, kaliteli kadrosuna rağmen düşüş içerisinde olduğunu ifade eden Nurullah Kaya, kendilerinin ise çıkışa geçtiğini ve bu fırsatı iyi değerlendirdiklerini sözlerine ekledi.

Mersin İdmanyurdu’nun tecrübeli oyuncusu Serkan Balcı da sıralamada üstlerindeki takımlarla puan farkının fazla olması nedeniyle her maçın kendileri için final havasında geçtiğini anlatarak, "Biz her maçımızı kazanmak zorundayız, yoksa erken havlu atma durumumuz var. Bütün problemlere rağmen yeni hocamızla iyi çıkış yakaladık. Beşiktaş maçında da elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız. O maç da bizim için çok önemli. İnşallah o karşılaşmada da puan alırız" değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ