MENÜ

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı oynanacak. Beşiktaş Başakşehir maçını kazanarak, Kasımpaşa'yı yenen Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını kapatmak istiyor. Maç eksiği olan Beşiktaş Başakşehir karşısına savunmada eksikle çıkacak. Peki Medipol Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte bu maçın tüm detayları bu haberde...

Başakşehir Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'in 21'inci haftasında bugün Beşiktaş, Medipol Başakşehir ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 19.00'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. 2 maç eksiği ve 44 puan ile Fenerbahçe'nin ardından 2'nci sırada bulunan Beşiktaş, sezonun ilk yarısında olduğu gibi Medipol Başakşehir'i yine yenerek zirve yarışında yara almak istemiyor.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanacak olan Medipol Başakşehir - Beşiktaş maçı 14 Şubat 2016 Pazar günü 19.00'da oynanacak. Ali Palabıyık'ın yöneteceği Başakşehir - Beşiktaş mücadelesi LİG TV ekranlarından naklen yayınlanacak.

SİYAH-BEYAZLILARDA TEK SIKINTI STOPER


Medipol Başakşehir maçı öncesi Beşiktaş'ın en büyük sıkıntısı stoper bölgesinde. Ligin ilk devresinde kadroda bulunan 4 stoperden 3 tanesini gönderen siyah-beyazlılar, Rhodolfo'nun da sakatlanarak sezonu kapatmasıyla sıkıntılı bir sürecin içine girdi. Son olarak takıma yeni katılan stoperlerden Marcelo'nun kupa maçında gördğü kırmızı kart, takımda sadece bir stoperin kalmasına yol açtı. Marcelo'nun kırmızı kart cezasının ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvuran Beşiktaş'a bu konuda henüz bir cevap gelmedi.

Medipol Başakşehir maçında Marcelo'nun oynamayacak oluşuna göre davranan Şenol Güneş antrenmanlarda Alexis'in yanında Tosic ve Necip'i denedi.

Tecrübeli teknik adam, Medipol Başakşehir'in kontra atağa dayalı oyununa karşı ilk planda Necip'i düşünüyor. Ancak Şenol Güneş, Semih Şentürk ve Mehmet Battal gibi hava hakimiyeti çok yüksek iki santraforun aynı anda oynaması durumunda ise Alexis'in yanında Tosic'i oynatarak yüksek toplarda etkin olmaya çalışacak.

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇININ 11'LERİ (MUHTEMEL):

BEŞİKTAŞ:Tolga-Beck-Alexis-Necip(Tosic)İsmail-Atiba-Oğuzhan-Gökhan Töre-Sosa-Olcay-Mario Gomez

BEŞİKTAŞ MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'E 7 MAÇTIR KAYBETMİYOR


Beşiktaş ile Medipol Başakşehir Süper Lig'de 15, Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 17 kez karşı karşıya geldi. Beraberliklerin ön plana çıktığı 17 maçta iki takımda 4'er galibiyet alırken, 9 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

Beşiktaş 17 maçta rakibine 20 gol atarken, Medipol Başakşehir siyah-beyazlılara 19 gol ile yanıt verdi.

2011 yılına kadar Beşiktaş'ın adeta belalısı haline gelen Abdullah Avcı ve Medipol Başakşehir, siyah-beyazlılara karşı son 4 yılda galibiyet alamadı.
Eski adıyla İstanbul B.Ş.B iken 2011 sezonuna kadar 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Abdullah Avcı'nın ekibi son dört yılda oynanan 7 karşılaşmadan galibiyet çıkaramadı ve 2 mağlubiyet ile 5 beraberlik aldı.

Her iki takımda birbirine 2'den fazla gol atamazken, ligde oynanan son mücadeleyi Beşiktaş 2-0'lık skorla kazandı.

İşte Beşiktaş'ın Başakşehir ile oynadığı lig maçları:

2007-2008

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 0 - 0
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 1

2008-2009:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1
Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 2 - 1

2009-2010:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1
Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 2 - 0

2010-2011:

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 0 - 2
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 1

2011-2012

Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 1 - 1
İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 2 - 2

2012-2013:

İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Beşiktaş Süper Lig 1 - 1
Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor Süper Lig 2 - 2

Ersan Gülüm'den Beşiktaş'a 5 milyon Euro!

2014-2015

Başakşehirspor -Beşiktaş Süper Lig 1-2
Beşiktaş-Medipol Başakşehir Süper Lig 0-0

2015-2016

Beşiktaş-Medipol Başakşehir Süper Lig 2-0

İki takım 15 lig maçının yanısıra 2 kez de Türkiye Kupası'nda karşı karşıya geldi. Medipol Başakşehir, o zamankı adı İstanbul Başakşehir 2009-2010 sezonunda Türkiye Kupası grup karşılaşmasında Beşiktaş'ı 1-0 yenerken, iki takım 2010-2011 sezonunda kupada final oynadı. Kayseri'de oynanan final 2-2 beraberlikle sonuçlandı ve penaltı atışlarında rakibine üstünlük sağlayan Beşiktaş kupayı kazandı.

BEŞİKTAŞ'TA 3 FUTBOLCU CEZA SINIRINDA

Beşiktaş'ta Medipol Başakşehir maçı öncesi 3 isim ceza sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan Mario Gomez, İsmail Köybaşı ve Andreas Beck, Medipol Başakşehir karşısında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki karşılaşmada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11'ler;

BAŞAKŞEHİR: Volkan , Cenk Ahmet, Bekir, Yalçın , Alparslan, Emre, Mahmut, Visca, Mossoro, Doka, M.Batdal
BEŞİKTAŞ: Tolga, Beck, Delgado, Necip, İsmail , Gökhan, Atiba, Oğuzhan, Sosa, Olcay , Gomez


MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI KADIN VE ÇOCUKLARA ÜCRETSİZ

İstanbul Başakşehir Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında yarın yapılacak Beşiktaş maçının kadın ve öğrencilere ücretsiz olacağını duyurdu.

Turuncu-lacivertli kulübün sosyal medyadaki paylaşımda, 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle yarınki Beşiktaş maçında passolig kartı olan kadınlar ile öğrencilerin tribüne ücretsiz gireceği bildirildi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda yapılacak müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmada hakem Ali Palabıyık görev yapacak.

Ligde 20 maçta 10 galibiyet 4 beraberlik ve 6 yenilgi alan Medipol Başakşehir, 34 puan topladı ve 3. Galatasaray’ın ardından averajla 4. sırada yer buldu.

Karşılaşma öncesinde turuncu-lacivertli ekipte sarı kart cezalısı Uğur Uçar’ın haricinde eksik oyuncu bulunmuyor.



MEDİPOL BAŞAKŞEHİR - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE

Haberin Devamı
YORUM YAZ