MENÜ

SABRi, profesyonelliğin kitabını yazıyor

Yönetimin isteği üzerine otomatik uzayan sözleşmesini iptal eden ve bir kalemde 5 milyon lirayı elinin tersiyle iten, Linnes'in transferinden sonra kulübeye çekilen tecrübeli oyuncu yılmadı, karakterinin ve profesyonelliğinin karşılığını Mustafa Denizli'nin gözüne yeniden girerek aldı.Sabri Sarıoğlu tüm olumsuz şartlara rağmen asla küsmüyor, işini yapmaya devam ediyor, herkesin takdirini kazanıyor

SABRi, profesyonelliğin kitabını yazıyor

Milliyet Gazetesi'nin derlediği habere göre; Torku Konyaspor maçından sonra kupadaki Akhisar Belediye mücadelesinde de oyuna girdikten sonra sahanın en iyisi olarak göze çarpan Sabri Sarıoğlu’nun bu performansının altında hem karakteri, hem de profesyonelliği yatıyor.

Artı 1 senelik opsiyonu otomatik olarak uzamasına rağmen yönetimin isteğini geri çevirmeyerek bir kalemde 5 milyon lirayı elinin tersiyle iten tecrübeli oyuncunun Linnes’in transferinden sonra forma şansı iyice azalmıştı. Ancak son iki maç gösterdi ki Sabri bir yerden çıkıp şans buluyor ve formanın hakkını veriyor.

Sabri’ye yakın isimler bu durumu tecrübeli futbolcunun karakterine bağlayarak, “Başka bir futbolcu bu badireleri atlatsa acaba dayanabilir miydi? Kadro dışı kaldı ama pes etmedi. Dönüp şampiyonlukta önemli bir rol üstlendi. Sonra sözleşmesi yüzünden protesto edildi. Fedekârlık yapması istenince bir saniye bile düşünmedi. Bunu yapacak çok az kişi vardır. Bir de Sabri’yi silmek için yerine bir sürü isim alındı. Salih Dursun, Veysel Sarı, Tarık Çamdal... Galatasaray’ın sağ bek için harcadığı parayı Real Madrid harcamadı. Son olarak da Linnes transfer edildi. Sabri daha önce olduğu gibi yine küsmedi ve işine dört elle sarıldı. Belki yeni transfer olduğu için Linnes sağ bekte ama Sabri ön tarafta da verimli olacağını gösterdi” yorumunda bulundular.

Formayı kaptı


Teknik Direktör Mustafa Denizli de Sabri’nin yükselen formunu ödüllendirmek için harekete geçti. Tecrübeli hocanın, Mersin İdmanyurdu maçında Podolski’ye forvete kaydırıp, Sabri’yi sağ kanatta görevlendirmesi bekleniyor. Denizli’nin Akhisar Belediye maçından sonra da Sabri’yle özel bir görüşme yaparak kendisini kutladığı belirtildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ