MENÜ

Nani için flaş açıklama: 8.5 milyon Euro'ya gider!

Çin kulüplerinin gözdesi olan Portekizli yıldızın sözleşmesinde “1. yılın sonunda 8.5 milyon Euro'ya serbest kalır” maddesi olduğu ortaya çıktı. Eğer Shanghai Shenhua, iki hafta önce Başkan Aziz Yıldırım'ın geri çevirdiği teklifi sezon bitiminde tekrarlarsa Nani, sezon sonunda gidebilir.

Nani için flaş açıklama: 8.5 milyon Euro'ya gider!

Bugün Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fenerbahçe’nin sezon başında M.United’dan aldığı Luis Nani sergilediği futbolla kısa sürede taraftarların sevgilisi oldu. Fakat bu performans, Portekizli yıldızı Çin kulüplerinin hedefi haline de getirdi. Shanghai Shenhua’nın iki hafta önce yaptığı 8+2 milyon Euro’luk teklif, Başkan Aziz Yıldırım tarafından geri çevrilmişti. Fakat bugün’ün ortaya çıkardığı gerçek, Fenerbahçeli taraftarları üzecek cinsten. Çünkü Nani’nin sözleşmesinde “1. yılın sonunda 8.5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi var. Eğer Shanghai, Nani için teklifini sezon sonu yinelerse transferde mutlu sona ulaşacak.

KIRDEMİR AÇIKLADI


Sözleşmedeki madde nedeniyle Başkan Yıldırım’ın transferin önüne taş koyma şansı da bulunmuyor. Çin kulübü adına görüşmeleri yürüten FIFA menajeri Marco Kırdemir de mayıs ayında Nani’ye ayrılık gözüktüğünü söyledi. bugün’e konuşan Kırdemir, “Mayısta teklifimizi yapacağız. Nani için Çin ve Shanghai takımı çok cazip. Sanırım yaz döneminde bu iş olur. Ben kişisel anlamda Ocak ayında olmasını arzu ederdim. Fenerbahçe 8.5 yerine 10 milyon Euro’ya ulaşan bir para kazanabilirdi” dedi.

Bruno Alves'in derdi bulundu!

YILDIRIM'I YANLIŞ YÖNLENDİRMİŞLER

FIFA menajeri Marco Kırdemir, Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamanın aksine Nani için Shanghai Shenhua’nın yaptığı teklifin 20 milyon euro değil, 8+2 milyon euro olduğunu söyledi. Kırdemir, “Sayın başkanı ‘20 milyon euro teklif getiriyoruz’ diye yanlış yönlendirmiş olabilirler. Ama eldeki tek resmi teklif bizimkisi. Bu Aziz Bey’in de elindedir. Mayısta Nani için tekrar geleceğiz” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ