MENÜ

Louis Van Gaal kulüpten açıklama istedi

Manchester United Teknik Direktörü Louis Van Gaal, kulübünden Jose Mourinho hakkında açıklama istedi.

Louis Van Gaal kulüpten açıklama istedi

Manchester United hocası olmak için her geçen gün başka bir söylentiyle ortaya çıkan Jose Mourinho'nun Louis van Gaal'ın yerinde gözü olduğunu bilmeyen yok.

Van Gaal ise sezonu ilk dörtte bitirmek için çaba harcıyor. Bu nedenle kulübün ikinci başkanı Ed Woodward ve kulübün sahipleri Glazer ailesinden resmi olarak Mourinho ile konuşup konuşmadıklarını açıklamalarını istedi.

Van Gaal, "Mourinho benim arkadaşım fakat kulüple konuşup konuşmadığı hakkında bir fikrim yok. Manchester United kulübü beni göndermek istiyorsa bunu ilk olarak benimle konuşması gerektiğine inanıyorum. Ed Woodward ile konuştum böyle bir konu hakkında Mourinho ile görüşmediklerini söyledi. Artık sıkılmaya başladım. 3 kere kovulduğum söylentisi ortaya çıktı takımın başındayım şimdi de sezon sonunda Mourinho'nun benim yerime getirileceği konusu gündemde" dedi.

"Her şeye rağmen Manchester United kulübü sahiplerinin gizli olarak benim haberim olmadan Mourinho ile konuştuklarına inanmıyorum. Futbolcularım da bu konuda sıkıntılı" diyen Vaan Gaal, İndependent gazetesine verdiği röportajda United kulübünde komünikasyondan sadece kendisinin değil futbolcularının da gelecekleri hakkında sıkıntılı olduğununu sözlerine ekledi.

Mourinho takımın başına geldiği anda gönderilecekler listesini iki gün önce Daily Mirror gazetesine açıklamıştı.

Edip ADANIR / LONDRA

Haberin Devamı
YORUM YAZ