MENÜ

Erciyes'te yıldız yağmuru

Bu yıl Türkiye'de düzenlenecek olan Snowboard Dünya Kupası'nın final etabı, 27 Şubat'ta Kayseri'de gerçekleşecek. Büyük heyecan için geri sayım başlarken, dev organizasyonla ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Erciyes'te yıldız yağmuru

Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) ve Türkiye Kayak Federasyonu tarafından düzenlenen ‘FIS Snowboard PGS Dünya Kupası’nın final etabı, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes A.Ş.’nin destekleriyle, 27 Şubat 2016 Cumartesi günü Erciyes Develi Kapı’da gerçekleşecek.

‘Kent açısından çok önemli’

Erciyes etabı tanıtım toplantısında konuşan Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, olimpik sporcuların final etabında yer alacağını söylerken, “Gelecek yıllarda da bu tarz spor aktivitelerine ev sahipliği yapmak ve etkinliklerde yarışacak Türk sporcularla şampiyonluk yaşamak istiyoruz” dedi.

Böyle bir sportif faaliyete ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirten Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ise “Bu yarış kentimizin ulusal ve uluslararası tanıtımına büyük katkı sağlayacağı gibi ekonomik açıdan da kentimiz açısından büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ