MENÜ

Ebru Köksal'dan Galatasaray'a eleştiri!

Galatasaray'ın eski idarecisi Ebru Köksal, futbol direktörü Cenk Ergün'ü Florya'dan uzaklaştıran kulüp yönetimini eleştirdi.

Ebru Köksal'dan Galatasaray'a eleştiri!

Galatasaray Kulübü, resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile futbol direktörü Cenk Ergün ve scout ekibinin, yönetim tarafından düzenlenen organizasyon şeması çerçevesinde bundan sonraki faaliyetlerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena’da sürdüreceğini duyurmuş, kulübün, UEFA ilişkilerinin yoğunlaşması sebebiyle Cenk Ergün’ün yönetim ve Sportif A.Ş. ile daha yakın temas içinde olması gerektiğinden Arena’da kendisine bir ofis tahsis edildiği belirtilmişti.

Bu gelişme sonrası Sarı-Kırmızılılar'ın eski idarecisi Ebru Köksal, Dursun Özbek başkanlığındaki mevcut yönetimi topa tuttu. Kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Köksal, "Hani Galatasaray'ın Emilio Butragueno'suydu?" ifadelerini kullanarak Özbek yönetimini ağır şekilde eleştirdi.



Kulüp başkanı Dursun Özbek, dönemin sportif direktörü Cüneyt Tanman'ın ayrılığı sonrası Ergün'e futbol direktörlüğü görevini verdiğini açıklarken, Real Madrid - Butragueno örneğinden yola çıkarak, "Bizim de Butragueno’muz Cenk Ergün’dür" demişti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ