MENÜ

Barcelona'ya 2. Türk!

Dünya devi Barcelona, önümüzdeki sezon bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak istiyor. Katalan ekibinin hedefindeki isim ise eski bir Real Madrid'li olan ve Arsenal'de harikalar yaratan Mesut Özil...

Barcelona'ya 2. Türk!

İspanyol devi Barcelona, Arda Turan’dan sonra bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak için harekete geçti. Barça, bu sezon Arsenal’de kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiren Mesut Özil için nabız yoklamaya başladı.

Barcelonalı yöneticilerin, yıldız futbolcunun avukatı ve aynı zamanda menaceri Erkut Söğüt ile temasa geçerek, Arsenal’deki son durumu hakkında bilgi aldıkları ortaya çıktı.

İngiliz ekibiyle 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Türk asıllı Alman futbolcunun, geleceği konusunda kararsız olduğu söyleniyor. Premier Lig’de bu sezon tüm rekorları kıran, asistleriyle büyük sükse yapan Mesut’un müthiş performansı, Londra temsilcisinin yöneticilerini de harekete geçirdi.

Xavi’den Arda Turan’a övgü

Sadece Barça değil

Teknik direktör Arsene Wenger’in, Mesut’a yeni bir sözleşme teklif etmeye hazırlandığı bildirildi. Buna göre 27 yaşındaki futbolcunun, 2020’ye kadar olan yeni sözleşmeye imza atarsa, Premier Lig’de Manchester United’lı Wayne Rooney’den (Haftalığı 260 bin Pound/1.101.646 TL) sonra en çok kazanan futbolcu unvanına sahip olacağı konuşuluyor.

Mesut’un Arsenal’e yanıtının ne olacağı merak konusu. Bu arada Barça’nın kendisine olan ilgisinden dolayı çok memnun kalan 27 yaşındaki futbolcuyla eski takımı Real Madrid’in yanı sıra PSG ve Bayern Münih’in de devreye gireceği bildirildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ