MENÜ

Van Persie bir de oynasa!

Adı önce Barcelona'yla anıldı, sonra Chelsea talip oldu. Ardından Dubai'den bir takım onun için 22 milyon Euro'yu gözden çıkarttı. Şimdi de Çinliler peşinde. Üstelik Van Persie, doğru düzgün forma şansı bile bulamıyor!

Van Persie bir de oynasa!

Fenerbahçe’nin, Robin van Persie’yi transfer etmesi tüm dünyada büyük ses getirmişti.

Hollandalı yıldız, Sabiha Gökçen Havalimanı’na indiğinde bile bu transferin bittiğine inanamayanlar vardı! RvP’den beklentiler büyük olsa da Sarı-Lacivertliler’de attığı gollerle değil, genelde yedek kalması ve Pereira ile yaşadığı sorunlarla gündeme geldi.

Bu süreçte adı önce Barcelona ile anıldı. İspanyol devinin, ocak ayında Van Persie için teklif yapacağı iddia edildi. Ocak ayında ise Chelsea devreye girdi ama bir gelişme yaşanmadı. Bu dönemde bir Dubai takımı da Uçan Hollandalı için Fenerbahçe’ye tam 22 milyon Euro (72.6 milyon TL) teklif etti. Ancak Aziz Yıldırım geri çevirdi.


Fernandao kendini aştı!
Piyasası hiç düşmüyor

Şimdi de yaptıkları yüksek bedelli transferlerle adlarını duyuran Çin kulüpleri Robin van Persie’nin peşine düştü. İlginç olan, 32 yaşındaki forvetin Fenerbahçe’de sürekli yedek kalmasına rağmen bu kadar fazla teklif alması. Arsenal ve Manchester United’daki performansıyla dünyanın sayılı forvetleri arasına giren Robin van Persie, hâlâ transfer piyasasının en gözde isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ