MENÜ

Sen bari yapma hocam!

Manisa'da Göztepe ile berabere kalan Urfalı futbolcular maç sonrası nargile keyfi yaptı. Buraya kadar olan biten tuhaf ancak daha da tuhafı, teknik ekipteki doktor Türker Bıyıklı'nın da nargile partisinde yer alması!

Sen bari yapma hocam!

PTT 1. Ligi'nde geçtiğimiz hafta Manisa'da Göztepe ile 1-1 berabere kalan Şanlıurfasporlu futbolcular 90 dakika sonrası nargile keyfi yaptı!

Profesyonel futbolcuların kamu spotları yayınlanarak, zararı hakkında bilgilendirme yapılan nargileye ilgisi herkesi şaşırttı. Ancak nargile partisinde daha büyük bir tuhaflık vardı!

Nargile keyfi yapan oyuncuların yanlarında Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Tugay Kerimoğlu’nun ekibinde bulunan yardımcı doçent doktor Türker Bıyıklı da yer alıyordu!

Arsenal'de bile çalıştı

Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü’nde ‘Hareket ve antrenman fizyolojisi, sporcu sağlığı ve rehabilitasyonu’ üzerine eğitim aldığı öğrenilen Bıyıklı; Arsenal, Edinburgh, Leeds United gibi takımlarda da görev yaptı.

Eğitimli ve uzman niteliğindeki isimlerin mumla arandığı günlerde Türker Bıyıklı’nın oyuncularıyla nargile keyfi yapması, “Sen bari yapma hocam” dedirtti.

Orhan Yıldırım

Türkler'e 500 bin euro, Leicester'a...

Haberin Devamı
YORUM YAZ