MENÜ

Muhammet'in aklı Euro 2016'da

Fırtına'da Muhammet Demir, Euro 2016'ya gitmek için gece gündüz çalışıyor. Golcü oyuncu, Burak'ın Çin'e gitmesi, 4 büyüklerde düzenli oynayan tek Türk forvetin de kendisi olması nedeniyle her maça bu hayalle çıkıyor, adeta canını dişine takıyor.

Muhammet'in aklı Euro 2016'da

Trabzonspor’un genç yıldızı Muhammet Demir yeni hedefini belirledi. Devre arasında büyük umutlarla gelen ve çıktığı 2 maçta kalitesini her anlamda kanıtlayan Muhammet, milli takımımız ile EURO 2016’ya gitmenin hayallerini kuruyor.

Gece gündüz bu amaç uğruna çalışan ve her maça bu hayalle çıkan Muhammet’in, 3 büyüklerden gelen teklifleri oynamak için reddettiği ve Trabzonspor’u da bu yüzden seçtiği biliniyor.

Teknik direktör Hami Mandıralı da oyuncusunu bu yönde sık sık motive ediyor. Burak Yılmaz’ın gözden uzak Çin Ligi’nde oynayacak olması, diğer büyük ekiplerden de Umut Bulut’un formsuzluğu ve Cenk Tosun’un düzenli forma şansı bulamaması nedeniyle genç yıldız, formanın en güçlü adayları arasında yer alıyor.

Her röportajında milli formayı giydiğinde kendini kaybettiğini belirten Muhammet, Ay-Yıldızlı formayı ise 2 kez sırtına geçirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ