MENÜ

Mehmet Demirkol: Marcelo Başakşehir maçında oynamalı!

Yazarımız Mehmet Demirkol, Ntv Spor'da yayınlanan Spor Servisi programında gündemi değerlendirdi. Demirkol, Beşiktaşlı Marcelo'nun gördüğü kırmızı kartın yanlış olduğunu belirtirken, Mustafa Denizli'nin Galatasaray'a geldiğine pişman olduğundan emin olduğunu söyledi.

Mehmet Demirkol: Marcelo Başakşehir maçında oynamalı!

İşte Mehmet Demirkol'un açıklamaları:

'Bu zeminde maç analizi olmaz'


Galatasaray büyük bir avantaj yakalayıp evine döndü. Böyle bir zeminde bundan fazlası söylenemez. Rodallega mükemmel bir gol attı. Orada topu süremezdi. Coğrafi şartlara uyum sağladığını söyleyebiliriz. Onun dışında analiz yapılması zor bir maç.

'Denizli'nin pişman olduğundan eminim'

Daha önce Mustafa Denizli'nin pişman olduğunu söylemiştim ama şimdi eminim. Kesinlikle pişman. Kendisini kandırılmış hissediyor. Bir takımın elinde tek santrforu olmaz. Ancak Galatasaray'ın elinde taraftar tarafından tartışılan Umut Bulut var. Mustafa Denizli bu konuda kendisini kandırılmış hissediyor olabilir. Podolski ve Sinan var ama onlar santrfor değil. Umut psikolojik olarak çok kötü, Podolski bu durumda daha iyisini yapabilir diyorsa Denizli, o zaman kabul edilebilir.

'Sabri için her ay transfer yapılmalı'

Sabri Sarıoğlu girdikten sonra Galatasaray başka bir oyun oynuyor. Ama Sabri'nin performansını arttırmak için sürekli transfer yapılması gerekiyor. Onun bölgesine birisi geldiği zaman 1-1.5 ay çok iyi oynuyor.

Leeds United borçlanarak büyümek isterken batmıştı. Şimdi Premier Lig'e çıkan takımlar o örneği göz önünde bulundurarak hareket ediyor. Ancak bizde tam tersi. Galatasaray dahil birçok Türk takımı 6-7 yıllık gelirlerini 1 yıl içerisinde kullanıyor.

'Bizde kaleciyi duvar zannediyorlar'

Bizde kaleciler duvar zannediliyor. Aldığın zaman gol yemeyecek. Boyko'nun yediği gol çok hatalı ama bu Boyko'nun kötü olduğu anlamına gelmez.

Beşiktaş'ın vazgeçilmez adamları var. Atiba, Oğuzhan, Sosa, Gomez... İki kenar çok farketmiyor. Gökhan olmazsa Frei, Olcay olmazsa Quaresma. Ancak Atiba'dan başlayıp Gomez'de biten bu omurga, Beşiktaş için olmazsa olmaz. Övdüğümüz Beşiktaş'ı seyredebilmemiz için bu omurganın mutlaka sahada olması lazım.

'Marcelo'ya verilen kart yanlış'

Yapılan bariz hakem hatalarında, oyuncunun bir sonraki maçta ceza almasını engelleyecek bir kurumun oluşturulması lazım. Mesela Marcelo atıldı. Kart yanlış mı yanlış, öncesinde ofsayt vardı. Marcelo neden Başakşehir maçında oynamasın? Ortada hata var. Neden bir sonraki maça da taşınsın?

Haberin Devamı
YORUM YAZ