MENÜ

Güral: Es Es'i kurtaracağım, EURO 2016'ya gideceğim

Bu sözler Eskişehirspor'un en skorer ismi Emre Güral'a ait. FANATİK'e konuşan başarılı oyuncu, “Herkes düştü gözüyle bakarken biz ayağa kalkmayı başardık. Tek hedefim Eskişehir'i kurtarmak ve EURO 2016'da milli takım forması giymek” dedi.

Güral: Es Es'i kurtaracağım, EURO 2016'ya gideceğim

Sezonun ikinci yarısına 13 transfer yaptıktan sonra 10 puanla başlayan Eskişehirspor’un kurtuluşuna imkansız gözüyle bakılıyordu. Ancak Kırmızı-Siyahlılar, gittiği Sivas ve Rize deplasmanlarından 4 puanla dönünce karamsar tablo değişti.

Samet Aybaba yönetimindeki futboluyla takdir toplayan Es Es’in 7 gol 3 asistle en skorer ismi olan Emre Güral, FANATİK’e yaptığı açıklamada takımına olan inancını dile getirirken bireysel hedefleri hakkında da iddialı sözler sarf etti.

‘Aybaba dönüm noktası’

Aybaba’nın, Eskişehir’in başına geçmesini dönüm noktası olarak nitelendiren Emre, “Hocamızla adeta yeniden doğduk. Bütün takımda gözle görülür bir değişim oldu. Futbol kamuoyu belki inanmıyordu ama taraftarımız bizi hep destekledi. Biz de bu takımı ayağa kaldıracağımıza inanıyorduk. İkinci yarıda oynadığımız iki maçta bunu sahaya da yansıttık” dedi ve ekledi: “Benim düşündüğüm tek bir şey var. Eskişehir’in ligde kalması için tüm gücümü harcamak. Önce bunu başaracağım, sonra da A Milli Takım’ın EURO 2016 kadrosuna gireceğim. Bu hedefime ulaşmak adına elimde gelen her şeyi yapacağım.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ