MENÜ

Hannover U19 çetesi!

Bundesliga ekibi Hannover 96'nın U19 Takımı'nda forma giyen 3 genç futbolcu, bir kumarhaneye silahlı soygun planı yaparken yakalandı. Aralarında bir Türk oyuncunun da bulunduğu gençlerle ilgili kulübün Sportif Direktörü Bader, “Bu yaptıkları aptallık” dedi.

Hannover U19 çetesi!

Almanya 1. Ligi Bundesliga’da mücadele eden Hannover 96’nın altyapı takımında forma giyen 3 futbolcu, gündeme damgasını vuran bir sebepten dolayı kadrodışı bırakıldı. Ülkenin önde gelen gazetelerinden Bild’in haberine göre aralarında Türk futbolcu Enis B.’nin de bulunduğu 3 U19 futbolcusunun, kumarhaneye soygun planladıkları ortaya çıktı. Hannover kentine yakın olan Lauenau bölgesindeki bir kumarhaneyi kendilerine hedef olarak seçen Enis B, Mohammed D. ve Marcel L.’nin, son anda bu silahlı soygunu yapmaktan vazgeçtikleri bildirildi. İçlerinden birinin babasının aracını çaldığı, ancak sahte plakaları otomobil içinde bıraktığı için polis tarafından yapılan bir aramada fark edildiği bildirildi.

Aylık kazançları 1.500 Euro

Yapılan aramada aracın bagajında ise plakaların yanı sıra, eldivenler, kar maskeleri ve silahların bulunduğu belirtildi. Kulüpten aylık 1.500 Euro (4.985 TL) maaş alan ve soygun planlarını itiraf eden bu üç oyuncunun, soyguna teşebbüs, plaka hırsızlığı ve sahtecilik soruşturmalarından yargılanacakları öğrenildi. Hannover Genel Direktörü Martin Bader konuyla ilgili olarak, “Olaydan haberimiz var. Bu çocukların yaptığı tam anlamıyla aptallık” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ