MENÜ

Feridun Düzağaç'tan Cüneyt Çakır itirafı!

TOÇEV için düzenlenen gece öncesinde açıklamalarda bulunan Feridun Düzağaç, Cüneyt Çakır ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı.

Feridun Düzağaç'tan Cüneyt Çakır itirafı!

Türkiye'nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaştı. "Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları" projesinde TOÇEV yararına verilen konserde; futbolcu, hakem, basketbolcu, tenisçi, bilardocu ve teknik direktörler şarkıcılarla düet yaptı. Aylar öncesinden aldıkları davete hiç düşünmeden 'evet' dediklerini belirten sporun yıldızları sahnede performans sergiledikten sonra konu çocuklar olunca koşarak geldiklerini belirttiler ve "Çocuklar için güzel olan her şeye varız" dediler.

CÜNEYT ÇAKIR DEPRESYONA GİREBİLİRDİ !..


TOÇEV için düzenlenen gece öncesinde açıklamalarda bulunan Feridun Düzağaç, Cüneyt Çakır ile ilgili önemli bir bilgi paylaştı.

Ünlü sanatçı önce gecenin anlamı ile ilgili yaptığı konuşmada; "Ben romantik bir futbol taraftarı olarak, başını Mehmet Topal, Serkan Balcı ve eşlerinin çektiği ve futbol dünyamızın kahramanlarının başrol aldığı bir gecede olmaktan mutluyum. İyilik ve güzellik adına bir gece" dedi.

Türkiye'nin yıldızları çocuklar için aynı sahneyi paylaştı

CÜNEYT ÇAKIR'LA SAHNEYİ PAYLAŞTI


FIFA Kokartlı dünyaca ünlü hakem Cüneyt çakır ile aynı sahneyi paylaşmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getiren Feridun Düzağaç; "Kendi adıma en çok heyecan duyduğum isimle ortak bir şarkı söyledik. Sevgili Cüneyt Çakır hocamız ile birlikte. Biletlerin bittiğini öğrendik, çok mutlu olduk. Daha güzel zamanlarda daha çok şarkı söylemek dileğiyle. Umarım çocuklarımız için bir katkımız olacaktır. Hiç değil ise kamuoyunda yaratılan algı da çok önemli. Sevgi sözcüklerinin yerini nefret sözcüklerinin aldığı böyle bir iklimde iyilik ve güzelli adına yapılan bu geceyi son derece önemsiyorum" şeklinde konuştu.

FERİDUN DÜZAĞAÇ'TAN İTİRAF!


Cüneyt Çakır'ın tercihi ile 'Resimdeki Göz Yaşları' adlı eseri seslendiren Düzağaç, ''Size bir dedikodu vereyim, Cüneyt hocam aslında 'Depresyondayım' şarkısını söylemek çok istiyordu. Fakat ilk hatalı maçta manşet atarlar diye 'Söylemeyelim' dedi. Aynı şeyi ben de düşünmüştüm 'Haklısınız' dedim'' ifadelerini kullanarak tercihlerini değiştirdiklerini belirtti.

Uğur DEMİRKIRDI, Mustafa AKIN, İstanbul-DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ