MENÜ

Fenerbahçe'nin savunması alarm veriyor

Lig ve kupada 26 maçta kalesinde 18 gol gören Fenerbahçe, 4-2 kaybettiği Antalyaspor mücadelesinin ardından dün de kupada Amedspor ile 3-3 berabere kaldı. Kanarya, 2 karşılaşmada yediği 7 golle adeta dağıldı:

Fenerbahçe'nin savunması alarm veriyor

Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe, Amedspor deplasmanına çıktı. 4-2’lik Antalyaspor yenilgisinin yaralarını sarıp, moral bulmak isteyen Sarı-Lacivertliler, Diyarbakır’da da hayal kırıklığı yaşattı. Kıran kırana geçen mücadele 3-3’lük beraberlikle tamamlandı. Fenerbahçe savunması yine alarm verdi.

0.69’dan 3.5 ortalamaya


Sarı-Lacivertliler, Antalya ve Amed karşılaşmalarından önce çıktığı 26 lig ve kupa maçında 18 gol yemiş, 0.69’luk müthiş bir ortalama yakalamıştı. Ancak son iki karşılaşmada işler alt üst oldu. Fenerbahçe, önce 4-2’lik Antalya yenilgisi, ardından 3-3’lük Amedspor beraberliğiyle birlikte kalesinde toplam 7 gol gördü. Maç başı gol yeme ortalaması 3.5 oldu!

Ligde rakip Kasımpaşa

Savunmanın bir anda bu kadar açık vermeye başlaması herkesi şaşırttı. Asıl tehlike ise cuma günü oynanacak Kasımpaşa maçı. Taraftarlar; Eren Derdiyok, Adem Büyük, Oscar Scarione gibi etkili hücum silahları bulunan Lacivert-Beyazlılar’ın Fenerbahçe’ye büyük sorun çıkartmasından endişe ediyor. Üstelik bu maçta, savunmanın bir parçası gibi oynayan orta saha oyuncuları Josef ve Mehmet Topal da cezalı...

Haberin Devamı
YORUM YAZ