MENÜ

Ersan Gülüm: İnşallah Beşiktaş'a geri dönerim

Beşiktaş'tan Çin ekibi Hebei Fortune takımına transfer olan Ersan Adem Gülüm, havaalanında açıklamalarda bulundu. Ersan, "Bir gün inşallah Beşiktaş'a hoca olarak geri dönerim" sözlerini sarf etti.

Ersan Gülüm: İnşallah Beşiktaş'a geri dönerim

Hebei Fortune takımına transfer olan Ersan Gülüm, takımının kampına katılmak üzere İspanya'ya gitti. Havaalanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersan Gülüm, "11 yıllık Türkiye maceram bugün sona eriyor. Heyecanlıyım, bir yandan da içimde burukluk var. Artık benim için yeni bir macera başlıyor." dedi.

"RHODOLFA DAHA ÖNCE SAKATLANSA KALIRDIM"

Eski takım arkadaşı Rhodolfo'nun sakatlığı hakkında da konuşan Ersan, "Rhodolfo'nun sakatlığına çok üzüldüm. Kendisi çok güçlü bir oyuncu bunları atlatacaktır. Rhodolfo'nun sakatlığı ben gitmeden önce olsaydı, yönetimin takdirine göre belki bir iki hafta daha beklerdim." sözlerini sarf etti.



"HOCA OLMAYA KARAR VERİRSEM..."

Ersan, "Beşiktaş taraftarına teşekkür ediyorum. Herkesle güzel vedalaştım. İnşallah bir gün hoca olarak geri dönerim. Tabii ki hoca olamaya karar verirsem." ifadelerini kullandı.

"GİTTİĞİM TAKIM İYİ TRANSFERLER YAPTI"

Transfer olduğu Hebei Fortune takımı hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Gittiğim takım iyi transferler yaptı. Hedefleri ilk 3 içerisinde yer almak. İnşallah bunu başarırız." açıklamalarında bulunduktan sonra, İspanya'ya gitmek üzere yola çıktı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ