MENÜ

Vitor Pereira: Kazanamadık çünkü...

Kupada Amed Sportif'le deplasmanda 3-3 berabere kalan Fenerbahçe'de teknik direktör Pereira, zeminin kendilerini zorladığını söyledi.

Vitor Pereira: Kazanamadık çünkü...

Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, Amed Sportif maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.

Sarı-Lacivertli ekibin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçından 3-3'lük beraberlikle ayrılmasından sonra konuşan Pereira, zeminin iyi bir futbol oynamalarına izin vermediğini söyledi.

Ev sahibi ekibin, saha şartlarına alışkın olduğunu dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Daha teknik, daha hızlı bir futbol oynamamızı isterdim ama bu şartlarda bu mümkün değildi. Yine de ciddi bir oyun sergilemek istedik. 2-1'ken girdiğimiz net pozisyonlar vardı, Volkan'la girdiğimiz pozisyon gol olsa belki bambaşka bir skor alacaktık ama olmadı. Yediğimiz gollerden sonra beraberliği yakaladık, kazanmak isterdik ama başaramadık" dedi.

Mart ayının başında Kadıköy'de oynanacak rövanş maçıyla ilgili de konuşan Vitor Pereira, "Kendi sahamızda alacağımız skorla turu geçmek istiyoruz. Burada her şeyi bitirmemizi isterdim ama artık bunu Kadıköy'de yapacağız." diye konuştu.

Öte yandan Cuma günü ligde Kasımpaşa'yla oynanacak maça da değinen Pereira, Antalyaspor karşısında aldıkları mağlubiyeti telafi etmek istediklerini kaydetti.

Haberin Devamı
YORUM YAZ