MENÜ

Usta: Yürekli olanlarla devam edeceğiz

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, performansları çok eleştirilen futbolculara FANATİK aracılığıyla mesajı verdi.

Usta: Yürekli olanlarla devam edeceğiz

“Oyuncularımızı değersizleştirmeyeceğiz. Ancak 2016-2017 sezonu için koyduğumuz bir şampiyonluk hedefimiz var. Bunu anlayanlarla, yüreğini ortaya koyanlarla ve Trabzonspor’u kendine dert edinen oyuncularla devam edeceğiz”

Akhisar Belediyespor’a hem kupada yenilen hem de ligde boyun eğen Trabzonspor’da moraller dibe vururken, Başkan Muharrem Usta FANATİK’e açıklamalarda bulundu. Gelinen durumu özetleyen Usta, “Saha dışında olduğu gibi saha içinde de bazı sancılar çekeceğimiz bilinen bir şeydi. Çok eksik var takımda. Üst üste şanssızlıklar yaşıyoruz. Nasıl ekonomik olarak geçiş süreci dediysek, sportif anlamda da bu söz konusu. Hami hocaya yardımcı olmamız gerekiyor. Onun en az taraftarlar kadar üzgün olduğunu biliyorum ve görüyorum. Ama inanıyorum ki bugünleri mutlaka atlatacağız” dedi.

‘Bu, bir gözdağı değil’

Özellikle performanslarıyla ciddi eleştiri alan futbolcular üzerinden değerlendirme yapan Başkan, “Elimizdeki mevcutları yani oyuncuları değersizleştirmemek lazım. Ancak şunu da unutmamak gerekiyor ki 2016-2017 sezonu için koyduğumuz bir şampiyonluk hedefimiz var. Bunu anlayanlarla, yüreğini ortaya koyanlarla ve Trabzonspor’un kendine dert edinen oyuncularla yola devam edeceğiz. Yanlış anlaşılmasın bu, bir gözdağı değil. Sadece yönetim olarak bizim hatırlatmamız gereken bir konu” diye konuştu.

‘Kimsenin yapamayacağı...’

Mali durumu hızlı şekilde toparlamaya başladıklarını da vurgulayan Usta, “İşler bizim adımıza iyi gidiyor. Tabii ki bir anda düzeltmek mümkün değil, ancak iyi savunmamız var. Belki de hiçbir yönetimin yapamayacağı şeyleri kısa sürede gerçekleştiriyoruz. Yönetimdeki herkes kendi şirketini yönetir gibi kulübü yönetiyor, üzerine titriyor. Biz bu şekilde devam edersek taraftar ile camia da bize inanır. Daha önceden kaybolan güven ortamı yeniden oluşur” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ