MENÜ

"Umarım Trabzon'da kazanırız"

Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Her takımı deplasmanda da yenebilecek gücümüz var, biraz şansa da ihtiyacımız var, umarım Trabzon'da kazanırız" dedi.

"Umarım Trabzon'da kazanırız"



Spor Toto Süper Lig’de 15 Şubat Pazartesi günü Trabzonspor ile yapacağı müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Kayserispor’da, teknik patron Kafkas, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Takım olarak ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi verdiklerini anlatan sarı-kırmızılı çalıştırıcı, son iki maçta beklemedikleri mağlubiyetler aldıklarına dikkati çekti.

Kafkas, önlerinde 14 maç olduğunu ve tüm karşılaşmaların final niteliği taşıdığını belirterek, "Kiminle nerede karşılaşacağımızın pek önemi yok. Son iki haftada aldığımız şanssız mağlubiyetler biraz beklentilerimizin altında oldu fakat futbolun içinde bunlar var. Bundan sonra biraz daha fazla çalışacağız, biraz daha fazla iyi işler yapacağız. Biz, oyun olarak yenilmiyoruz, skor olarak yeniliyoruz. Takımın durumu oldukça iyi. Her takımı deplasmanda da yenebilecek gücümüz var, biraz şansa da ihtiyacımız var, umarım Trabzon’da kazanırız" ifadelerini kullandı

AA

Haberin Devamı
YORUM YAZ