MENÜ

‘Kötü başladık ama iyi bitecek'

Vitor Pereira, kendileri için çok kritik olan şubat ayına kötü başladıklarını söyleyerek, “Ancak iyi bir şekilde bitireceğiz. Ligde 3'te 3 yapıp yeniden şampiyonluğun en önemli adayı olacağız” dedi.

‘Kötü başladık ama iyi bitecek'

Portekizli teknik adam, ligin devre arasında yaptığı her açıklamada şubat ayındaki maçların önemine dikkat çekmiş, “Bu ayı kayıpsız geçersek tüm kulvarlarda önemli bir adım atmış oluruz” ifadelerini kullanmıştı. Antalyaspor yenilgisi, bu hedefe darbe vurdu.

Pereira, şubat ayına kötü bir giriş yaptıklarını söyleyerek, “Antalya’da beklemediğimiz ağır bir yenilgi aldık. Ancak bu hep böyle gitmeyecek. Özellikle ligde oynayacağımız çok önemli 3 maç var.

Kasımpaşa, Bursaspor ve Beşiktaş ile çok zorlu sınavlara çıkacağız. Buradan alacağımız 9 puan hem yeniden özgüven kazanmamızı sağlayacak hem de bizi şampiyonluğun en önemli adayı konumuna getirecek” diye konuştu.

Sarı-Lacivertliler, şubat ayında bu lig maçlarının dışında, Avrupa Ligi’nde Lokomotiv Moskova ile iki kritik karşılaşmaya çıkacak. Ayrıca kupada çeyrek final ilk ayağında bugün Amedspor ile kozlarını paylaşacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ