MENÜ

Boyko'yu kupada görün!

Beşiktaş'ın yeni file bekçisi Denys Boyko, ilk maçına kupada Konyaspor karşısında çıkacak. Ukraynalı kalecinin hedefi, bu mücadelede iyi bir performans gösterip Tolga ile gireceği rekabette bir adım öne geçmek.

Boyko'yu kupada görün!

Beşiktaş’ın, uzun uğraşlar sonucunda devre arasında Dnipro’dan kadrosuna kattığı kaleci Denys Boyko, Siyah-Beyazlı formayı ilk kez yarınki Türkiye Kupası maçında giyecek.

Kupada çeyrek final ilk karşılaşmasında Torku Konyaspor’u konuk edecek olan Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in, Tolga Zengin’in yerine kaleyi Boyko’ya emanet edeceği öğrenildi. Ukraynalı file bekçisinin de bu mücadeleye ekstra bir motivasyonla hazırlandığı ve iyi bir performans göstermek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağı öğrenildi.

Üst düzeyde...

Özellikle Tolga’nın, son Gaziantepspor mücadelesindeki harika performansı, kaledeki rekabetin üst düzeyde olacağını gösteriyor. 28 yaşındaki oyuncu, kupadaki oyunuyla önümüzdeki hafta sonu ligde oynanacak Başakşehir mücadelesi öncesi Güneş’in, kadro seçimini yaparken, kendisini de planlarına dahil etmesini sağlamayı hedefliyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ