MENÜ

Beşiktaş'ta başarının en önemli sırrı...

Süper Lig'in ikinci yarısına 42 gün rötarla başlayan Beşiktaş, 4-0'lık Gaziantepspor galibiyetinde büyük beğeni kazandı.

Beşiktaş'ta başarının en önemli sırrı...

Zaman Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın en önemli başarı sırrı olan tribünler ve yıldızlar arasındaki kenetlenmeyi, yeni transfer Marcelo ile coşulan ‘üçlü şov' resmetti. ‘Şampiyonluk' söylemi de artık daha vurgulu. Camianın efsaneleri ve ünlü yorumcular ise Kartal'ın coşkusuna ve sunduğu seyir keyfine dikkati çekiyor.

Süper Lig'in ikincisi Beşiktaş (44), evindeki 4-0'lık Gaziantepspor zaferiyle puan farkını 2'ye indirdiği lider Fenerbahçe'ye gözdağı verdi. Mersin İdman Yurdu ve Trabzonspor maçlarının ertelenmesini bugünlerde avantaja çeviren Siyah-Beyazlılar, taraftarının yüzünü güldürdü. Camiadaki sinerjiyi ise önceki günkü farklı galibiyetin ardından yaşananlar özetledi. ‘Üçlü şovu'nun yıldızı bu kez Marcelo'ydu. Gökhan Töre, seyircilere ilk maçına çıkan Brezilyalı stoperi işaret etti. Ancak Sambacı, bu eğlenceye yabancıydı. Önce Olcay, sonra Gökhan'dan ders alan tecrübeli savunmacının hareketiyle tribünler coştu. Olumlu gelişmeler ışığında, ‘şampiyonluk' sesi bugünlerde daha gür çıkıyor. Tablonun olumlu ve negatif yanlarını masaya yatıran yönetim cephesi gibi Teknik Direktör Şenol Güneş de temkinli. Efsanelerden Metin Tekin, Ali Gültiken ve Feyyaz Uçar ise takımın geçen yıllara göre farklılaştığı düşüncesinde.
Rhodolfo'nun durumu takımdan gizlendi!


EFSANELERDEN BÜYÜK ÖVGÜ

Metin Tekin: Kartal'ın açlığını, coşkusunu ve isteğini gördük. Önde üretken ve oynama keyfi yüksek bir takım görüntüsü oyunculara çok net yansıyor. Niye skor 4-0 oldu sorusunun bana göre tek bir cevabı var: Oyuncular, oynadıkları futboldan büyük keyif alıyor. Tıpkı biz seyredenler gibi.

Ali Gültiken: Baskı konusu ikinci yarıdaki maçların ertelenmesiyle çok konuşuldu. Hatta takımın üzerinde ciddi bir psikolojik harekât da yürütüldü. Ama Gaziantepspor karşısında bir kez daha gördüğümüz gibi Beşiktaş, bu ligin en iyisi. Endişeyi yaşaması gereken Beşiktaş değil, Beşiktaş'la rekabet edenler.

Feyyaz Uçar: Beşiktaş'ın yetenekli oyuncusu bol. Rakibi eksik ve savunmasız yakaladıklarında müthiş etkililer. Topun kaybedildiği yerde prese devam. Beşiktaş'a büyük avantaj sağlıyor. Gollerle coşan Beşiktaş öyle bir oynadı ki seyrine doyum olmadı. Seni seyrederken sabahlar olmasın.

Mutlu Topçu: Süper Lig'in en üretken ve tempolu takımı Beşiktaş. Futbolcu alternatifleri de çok fazla. Böyle bir ekibe karşı bir taraftan mücadele edip diğer yandan gol atmaya çalışıyorsunuz. Üstüne mağlup duruma da düşerseniz, daha büyük sıkıntı.

Tümer Metin: Maç 3-0 olmuş, hâlâ gol arıyorlar. Bağlasan durmuyorlar. İsmail'in el frenini Şenol hoca çekti. ‘Nereye gidiyorsun, dur' dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ